Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από το Survivor 4 και όπως όλα δείχνουν, κρατάει ακόμα μερικές κακίες, μιας και σύμφωνα με ανάρτηση της Soula Glamorus, έκανε unfollow τον Τριαντάφυλλο στο Instagram.

Ο ηθοποιός είδε τα επεισόδια και μάλλον δεν του πολυάρεσαν αυτά που άκουσε για εκείνον. Έτσι μετά την «επίθεσή» του στον Αλέξη Παππά, πέρασε στον Τριαντάφυλλο.

Με το unfollow του μάλιστα έδειξε πως δεν έχει καμία πρόθεση να τα ξαναβρεί με τον άλλοτε κολλητό του μέσα στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση της Soula Glamorous για το unfollow Κοψιδά – Τριαντάφυλλου

Ενοχλημένη η Καινούργιου με Κοψιδά – «Δεν είναι καθηγητής πανεπιστημίου, για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο»
Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Κοψιδά μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4 και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το παιχνίδι και τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο είχαν έρθει σε κόντρα.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου», είπε ο ηθοποιός για τον τραγουδιστή, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει και να μην συγκρατήσει τα λόγια της και τα νεύρα της.

«Γενικότερα, πολλές φορές νομίζω ότι μπορεί κάποια πράγματα να έχουν βάση, όμως, δεν λέγονται τηλεοπτικά γιατί είναι άκρως προσβλητικά.

Και επίσης να πούμε ότι και ο Κοψιδάς, όπως και εμείς, δεν είναι καθηγητής πανεπιστημίου, δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο ενός άλλου ανθρώπου. Και ειδικά όταν είσαι τηλεοπτικά, αυτή είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ευγένειας και παιδείας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: true.gr