Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να το χάρηκε με την ψυχή της τα Χριστούγεννα που έμεινε σπίτι με την οικογένειά της κι έκανε ένα μίνι παρτάκι (δείτε εδώ λεπτομέρειες) αλλά ο νέος χρόνος δεν θα την βρει στα καλύτερά της όπως φαίνεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Yes, έφτασε ένα χαρτί στα Μελίσσια, στο σπίτι της παρουσιάστριας, από την ελληνική αστυνομία που είχε επάνω το όνομα του Άγγελου Λάτσιου, το οποίο την ανησύχησε αρκετά.

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος δεν μένει τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της Ελένης αλλά στην βίλα του πατέρα του, Γιάννη. Η Ελένη, λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε άλλη περίπτωση δεν θα άνοιγε τον φάκελο γιατί αφορούσε τον γιο της αλλά επειδή είδε ότι είναι από τις αρχές δεν μπορούσε να κάνει υπομονή. Παραξενεύτηκε αρκετά.

Ο Άγγελος Λάτσιος μπαίνει στρατό

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος παρέλαβε το χαρτί κατάταξής του στον στρατό! Πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την μητέρα του για να ενημερωθούν περαιτέρω. Ο Άγγελος έχει πάρει αναβολή λόγω σπουδών η οποία εν τέλη δεν μπορεί να κοπεί οπότε για τώρα… θα κοιμούνται ήρεμοι.

Όταν με το καλό πάρει το πτυχίο των σπουδών του θα μπει να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του.

Πηγή: youweekly

Πηγή: true.gr