Το ταξίδι στη Ρωσία με τη Σοφία Μαριόλα

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι μετά τη «Φάρμα», αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Κατά την επιστροφή τους, μίλησαν στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και η Σοφία αποκάλυψε γιατί έρχεται σε ρήξη με τον Στράτο, στην καθημερινότητά τους. «Εγώ σαν γυναίκα θέλω τον χρόνο μου να ετοιμαστώ και οι άντρες αυτό δεν το καταλαβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έχουν φτάσει ποτέ στο σημείο να πουν ότι χωρίζουν και μάλιστα η αντίδραση του Στράτου στην ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν επική. «Είσαι καλά; Ούτε για αστείο», του απάντησε.

«Όλο αυτό με τον Στράτο μου συνέβη σε μια περίοδο που είχα πει πλέον ότι όλα είναι επίπεδα, δεν υπάρχει έρωτας και ότι πολύ δύσκολα θα βρω το άλλο μισό», είπε η Σοφία Μαριόλα και ο σύζυγός της πήρε τον λόγο:

«Εγώ πάλι είχα πει ότι σταματάω να κάνω σεξουαλική ένωση. Είχαν περάσει 8-9 μήνες και λέω τέλος. Μάλιστα είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός. Έλεγα ότι θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός και στην προσωπική μου ζωή δεν θα ξανακάνω τίποτα. Είπα ότι αν δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν θέλω να ξαναπάω ποτέ. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα στη ζωή μου ήταν με τη Σοφία. Ο βόρειος πόλος μου είναι η Μαρία, ο νότιος η Σοφία. Ελπίζουμε για παιδάκια».

Πηγή: true.gr