Εν μέσω της μάχης με το τέταρτο στάδιο καρκίνου του μαστού, η Σάνεν Ντόχερτι δηλώνει πως έχει ακόμη «πολλή ζωή» μέσα της.

Σε νέα συνέντευξη στο περιοδικό Elle, η σταρ του Beverly Hills, 90210 αποκάλυψε πως όταν πληροφορήθηκε την διάγνωση, για την οποία μίλησε δημοσίως τον Φεβρουάριο του 2020, έκλαψε και αξιολόγησε επίσης την ζωή της.

«Σκέφτηκα, «Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;». Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους», λέει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος».

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Μετά από μάχη δυο ετών, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της ήταν σε καταστολή. Ωστόσο, ακόμη και τότε, είπε πως τα επόμενα πέντε χρόνια θα ήταν κρίσιμα, καθώς ο καρκίνος επιστρέφει πάντα.

Όταν νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε στο τέταρτο στάδιο, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «τρομοκρατήθηκε».

Η Ντόχερτι είπε στο περιοδικό πως σκοπεύει να γράψει επιστολές ή να στείλει βίντεο στην οικογένειά της για μετά τον θάνατό της, αλλά ακόμη δεν το έχει δρομολογήσει.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου [Κερτ Ισβαριένκο] να ξέρει τι σήμαινε για μένα», είπε. «Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη», είπε.

Και πρόσθεσε, «Νιώθω πως είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να κάνεις επίλογο στις σχέσεις σου όταν αισθάνεσαι πως θα ζήσεις άλλα 10 με 15 χρόνια».

Πηγή: true.gr