Μεταφέρθηκε με έντονους πόνους.

Μια περιπέτεια με την υγεία της περνά τις τελευταίες μέρες η Φωτεινή Ψυχίδου που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους. Η γνωστή δημοσιογράφος που και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει κάποια θέματα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυναν, όπου έκανε εξετάσεις και ακολούθησε τη θεραπεία των γιατρών της.

Η Φωτεινή Ψυχίδου βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και μια εβδομάδα και αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο, αν το επιτρεψουν οι γιατροι.

Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία στο Facebook της από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου βρισκόταν αυτές τις μέρες, συνοδεύοντάς τη με στίχους από το τραγούδι «Λιωμένο παγωτό» των Ξύλινων σπαθιών.

Και μπορεί η κατάσταση να ήταν δύσκολη αυτές τις μέρες, η Φωτιενή Ψυχίδου όμως δεν έχασε και τώρα το χιούμορ της. Μέσα από το Instagram Story της ανέβασε video από το νοσοκομείο και αποκάλυψε πώς τα περνά εκεί. Η ίδια σχολίασε με χιούμορ πως μετά το εξιτήριο στο πλευρό της θα βρεθεί και η μητέρα της για να τη βοηθήσει και να την «ξεκουρασει» λίγο.

Πηγή: okmag.gr

Πηγή: true.gr