Μέσω φίλων η πρώτη απάντηση στις αποκαλύψεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο Finding Freedom – Ο Χάρι προσβλήθηκε από τη σνομπ αντιμετώπιση του αδερφού του απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ
Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι περνούν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον για όσα αναφέρονται σε βάρος τους στο βιβλίο που αφορά τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ αποσπάσματα του οποίου είδαν το φως της δημοσιότητας στους Times του Λονδίνου.

Φίλοι του Γουίλιαμ και της Κέιτ, τους οποίους επικαλείται η Daily Mail, υποστηρίζουν οτι το ζευγάρι «έστρωσε το κόκκινο χαλί» για την Μέγκαν και «έκαναν ό,τι μπορούσαν» για να υποδεχθούν την αμερικανίδα ηθοποιό στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

«Άνοιξαν την αγκαλιά τους» και τους προσκάλεσαν στο σπίτι τους στο Νόρφολκ με την Κείτ να ετοιμάζει ένα δείπνο με vegan φαγητά για την συνυφάδα της.

«Πώς μπορεί να λέγεται ότι δεν ήταν θερμοί όταν υποδέχθηκαν τον Χάρι και την Μέγκαν τα χριστούγεννα, τους προσκάλεσαν στο σπίτι τους και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να νιώθουν άνετα;» λένε οι φίλοι του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Τα αποσπάσματα του βιβλίου, με τίτλο Finding Freedom στους συγγραφείς του οποίου, πάντως, δεν έχουν μιλήσει ο Χάρι και η Μέγκαν χωρίς όμως και μέχρι στιγμής να έχουν διαψεύσει όσα διαρρέονται, δίνεται μια τελείως διαφορετική εικόνα για τη σχέση των δύο αδερφών με «πέτρα του σκανδάλου» την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι, σύμφωνα με το βιβλίο, ένιωσε προσβεβλημένος όταν ο «σνομπ» αδερφός του τον προειδοποίησε να μην σπεύσει να παντρευτεί την Μέγκαν.

«Πάρε όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσεις το κορίτσι αυτό» φέρεται να ήταν η συμβουλή του Γουίλιαμ στον μικρότερο αδερφό του με τον Χάρι να ενοχλείται από τη λέξη «κορίτσι» για την τότε σύντροφό του.

«Ο Χάρι είχε περάσει δέκα χρόνια στον στρατό και είχε μάθει να μην προχωρά σε βιαστικές κρίσεις για ανθρώπους με βάση το πώς μιλάνε, τη μόρφωσή τους, την εθνικότητά τους, την κοινωνική τάξη τους ή το επάγγελμά τους» γράφουν για την αντίδραση του δευτερότοκου γιου του πρίγκιπα Κάρολου στο άκουσμα της συμβουλής από τον αδερφό του.

Η επίμαχη συζήτηση των δύο γαλαζοαίματων φέρεται να έγειν το 2017 αφού ο Γουίλιαμ είχε συναντήσει αρκετές φορές την Μέγκαν.

«Ο Χάρι προσβλήθηκε που ο μεγαλύτερος αδερφός του τον αντιμετώπιζε ως ανώριμο» γράφουν οι συγγραφείς του βιβλίου προσθέτοντας ότι ακόμα περισσότερο «λάδι στη φωτιά» έβαλαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας με ένα εξ αυτών, που δεν κατονομάζεται, να χαρακτηρίζει κάποια στιγμή τη Μέγκαν ως «η εξωτική χορεύτρια του Χάρι».

«Κουβαλάει πολλές βαλίτσες. Υπάρχει κάτι σε αυτήν που δεν μου επιτρέπει να την εμπιστευτώ» φέρεται να έχει σχολιάσει άλλο μέλος της βρετανικής οικογένειας.

Αποτελεσμα της έντασης στις σχέσεις των δύο αδερφών ήταν ο Χάρι να μιλά ελάχιστα στον Γουίλιαμ και να σταματά τις επισκέψεις στα ανήψια του Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Πηγή: true.gr