Τρομερά κουνήματα, λες και είχε 10 μποφόρ στο νησί της Πάρου

Υπάρχουν μερικά βίντεο, όπως αυτό που θα δείτε εδώ με την Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου, που μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα κοινωνικά δίκτυα.

Ήταν το καλοκαίρι του 2020, τότε που τα κορίτσια είχαν συνεργαστεί σε ένα τραγούδι όπου είχε μάλιστα δημιουργήσει μάλιστα και την περίφημη κόντρα τους στα social media, η οποία φυσικά ήταν διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση του τραγουδιού.

Το video clip του τραγουδιού «Οι Ιστορίες Μας», είχε γυριστεί στο όμορφο νησί της Νάξου με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο ενώ το single της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Κατερίνας Στικούδη είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Τα κορίτσια βέβαια διασκέδαζαν με όλα αυτά που έγραφαν τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες αφού όλα γινόντουσαν απλά για τα μάτια του κόσμου και της δημοσιότητας.

Εκείνες αντιθέτως την ώρα που υποτίθεται ότι ξεμαλλιαζόντουσαν στα social media και περισσότερο στο instagram, περνούσαν φανταστικά στο νησί όπου ετοίμαζαν το νέο τους video clip και μάλιστα έκαναν και πασαρέλα μαζί χεράκι χεράκι, φορώντας τα μπικίνι τους και ανεβάζοντας την θερμοκρασία.

Μιλάμε εκπληκτικό αποτέλεσμα το οποίο δεν πρέπει να χάσετε

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr