Ο Σταμάτης Γονίδης άνοιξε την καρδιά του σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε τόσο για το χώρο του τραγουδιού που πλήττεται από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού όσο και για την ευτυχία που νιώθει καθώς θα γίνει για ακόμα μία φορά πατέρας.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Στο τέλος θα ξεχάσουμε να τραγουδάμε. Ειδικά ο δικός μας κλάδος πλήττεται ανηλεώς. Η μία πλευρά είναι τα πνευματικά δικαιώματα τα οποία έχουμε πέντε χρόνια να τα πάρουμε και τώρα δε δουλεύουμε. Δεν μιλώ μόνο για εμένα, υπάρχουν άλλοι που ζούνε από αυτό. Δεν ζητάμε πολλά πράγματα, μία παράταση ώρας μέχρι τις δυο. Για τον κόσμο να διασκεδάσει, να ξεσκάσει».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του αλλά και τον ερχομό της κορούλας του είπε: «Με την Κατερίνα είμαστε μαζί 18 χρόνια αλλά παντρεμένοι θρησκευτικά 6-7 χρόνια και το ωραιότερο δώρο, είναι ένα κοριτσάκι που έρχεται. Είμαι σε μια ηλικία που νιώθω παράξενα γιατί έχω εγγόνια και κάνω παιδί. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου έτσι, ότι θα απολαύσω τις χαρές της ζωής. Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και νομίζω ότι μου μοιάζει. Οι κόρες μου ξετρελάθηκαν. Είμαι παραγωγός, γυναίκες φτιάχνω».

Το βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή του ΑΤΝ1 ΕΔΩ

Πηγή: true.gr