Οικογενειακές διακοπές στην Πάρο
Διακοπών συνέχεια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που απολαμβάνει κάθε λεπτό μακριά από το γραφείο της στον Alpha και κοντά στα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη-Εφραίμ. Σωστή “αρχόντισσα” στην Πάρο, όπου διατηρεί σπίτι, καθώς και στην κοντινή Αντίπαρο, όπου τη συνάντησε ο φακός του YOU να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα και να γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν.

Κάθε χρονιά και μια νέα πρόκληση: Πέρυσι είχαμε έντονο το αποτύπωμα της πανδημίας, ενώ φέτος έρχεται να προστεθεί ισχυρός ανταγωνισμός από την πλευρά του MEGA, με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς και εσωτερικές ανακατατάξεις με την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στο Πικέρμι – με τις δύο παρουσιάστριες πάντως να έχουν βρει μέχρι στιγμής μια «χρυσή τομή» στο πρόγραμμα.

Χωρίς άγχος μέχρι τον Σεπτέμβρη, η Σταματίνα δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τις χρυσαφένιες ακτές και τον καυτό ήλιο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με την παρουσία της. Κάτι που της λένε γυναίκες, ντόπιες και ξένες, που την πλησιάζουν για να τη χαιρετίσουν και να την ρωτήσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Σταματίνας

Πώς διατηρείται σε φόρμα
Μάγεψε την παραλία με τη σιλουέτα της, κάτι στο οποίο συμφωνούν και πολλά σχόλια στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς την -μεταξύ άλλων- και «τούμπανο»! Μυστικό της η συχνή γυμναστική, την οποία τήρησε ακόμα και μέσα στην καραντίνα, αλλά και η σωστή διατροφή που κάνει εδώ και χρόνια. Για πρωινό συνήθως προτιμά ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί, το μεσημέρι επιλέγει πρωτεϊνικά γεύματα (κοτόπουλο, μπιφτέκι ή ψάρι) με πράσινη σαλάτα, ενώ το βραδινό της εμπλουτίζεται συχνά και με κάτι λαδερό. Ενδιάμεσα, κόβει την πείνα της με υγιεινά σνακ, όπως 1 φρούτο εποχής ή 1 μπάρα δημητριακών, προκειμένου να μη μένει ποτέ με άδειο στομάχι. Ωστόσο, ψωμί, τηγανητά, αναψυκτικά και αλκοόλ… απαγορεύονται διά ροπάλου!

Πηγή: true.gr