Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει τους followers της με το φωτογραφικό υλικό από τις βουτιές της στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει τους followers της με το φωτογραφικό υλικό από τις βουτιές της στη θάλασσα.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που είσαι ξέγνοιαστη. Ξυπνάς το πρωί και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι να φορέσεις το μαγιό σου και να βρεθείς κατευθείαν στην αμμουδιά της κοντινής σου παραλίας. Να απολαύσεις μία γρανίτα ή κάτι δροσιστικό που τόσο έχεις ανάγκη, εκεί στο διάλειμμα της ηλιοθεραπείας ή καθώς ο ήλιος δύει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτήν την περίοδο, απολαμβάνει τις βουτιές της κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά. Εμφανίζεται ηλιοκαμένη και αμακιγιάριστη στο υπέροχο νησί της Πάρου και γεμίζει το προφίλ της στο Instagram με λήψεις από την καθημερινότητά της.

Η Τσιμτσιλή απολαμβάνει τα μπάνια της
Η παρουσιάστρια, που τώρα κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεοπτική ζώνη, φόρεσε ένα πολύ σέξι μαγιό με λεπτό κορδόνι σε μπορντό χρώμα και πρώτα πόζαρε με το top και μία πετσέτα και έπειτα μάς έδειξε και το bottom σε μία ολόσωμη φωτογραφία μέσα στη θάλασσα. Οι υπέροχες, μεσογειακές της αναλογίες φυσικά και ξεχώρισαν.

Όπως μπορείς να φανταστείς, οι followers της στη θέα των φωτογραφιών γρήγορα άρχισαν να κάνουν comments και θα βρεις μερικά από αυτά στην παρακάτω gallery,


Πηγή : queen.gr

Πηγή: true.gr