Ο Σπύρος Σταμούλης, ο τηλεοπτικός εισαγγελέας από τις «Άγριες Μέλισσες» άφησε για λίγο το Διαφάνι και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show.

Σπύρος Σταμούλης: Ο ρόλος που έσωσε την καριέρα του και η ανατρεπτική εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Σπύρος Σταμούλης μίλησε για τους ρόλους που τον έκαναν ευρέως γνωστό στον κοινό, τον «Μουράτ» από το «Κόκκινο Ποτάμι», τον «Ιωάννη Καποδίστρια» από το docudrama της Cosmote History καθώς και τον «Αλέξη Γραμματικό» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Σπύρος Σταμούλης: «Αν δεν είχε γίνει η δουλειά μου με τον Καποδίστρια μπορεί να μην γινόμουν ηθοποιός. Θεωρώ τιμή μου που θέλησαν να ενσαρκώσω τον κυβερνήτη»
Περνώντας στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε ότι έκανε έρευνα για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο του εισαγγελέα και ότι ήταν απαιτητικό να αποτυπώσει την ψυχρότητά του ως χαρακτήρα. Δεν έκρυψε φυσικά μία από τις επιθυμίες του που δεν είναι άλλη από το να κλείσει στη φυλακή τον Μάνο Βόσκαρη.

Δεν δίστασε να κάνει τα δικά του spoilers για τις εξελίξεις της σειράς:
«Οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουν πλάσει έναν κόσμο που κανείς δεν είναι άγιος, έχουν τα ελαττώματά τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που είναι πολύ καλοί. Ο Βόσκαρης συμβολίζει όλη τη βία της πατριαρχίας και της καταπίεσης και θα ήθελα, μπορεί να μην είμαι εγώ, κάποιος να τον τιμωρήσει. Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος, αλλά δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί. Ελπίζω να το μάθω.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Σταμούλης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Πηγή: true.gr