Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός ποινικολόγος και σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου ο οποίος έχασε σήμερα τη μητέρα του.

Ο δικηγόρος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει τη μαμά του με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Σπύρου Δημητρίου για τον θάνατο της μητέρας του

«Τίποτα δεν φαινόταν ,σαν να ήσαν όλα απόντα
Και ο χρόνος ακομα
Ακουγόταν μόνο η ανάσα του θεού
Χρονια χελιδόνια..το τελευταίο σου πέταξε σήμερα
Αντίο μανούλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Λίγα λόγια για την ζωή της Σταυρούλας Δημητρίου

Μετά την αποχώρηση από το δικαστικό σώμα, η Σταυρούλα Δημητρίου αφοσιώθηκε στη συγγραφή βιβλίων, μερικά από τα οποία έτυχαν μεγάλης αποδοχής από το αναγνωστικό κοινό.

Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στο fractalart.gr, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, «Γράφω, ή μάλλον νοιώθω ότι δημιουργώ, πάντα στο γραφείο μου. Βυθίζομαι στον αχανή ορίζοντά του, ανάμεσα σε βιβλία που στοιβάζονται και πλήθος από ετερόκλητα αντικείμενα, και με τα συρτάρια γεμάτα σαν μυρμηγκοφωλιές. Όμοια κάπως με το χάος. Όμοια με τις σκέψεις μου, όμοια με εμένα. Και αυτό μου δημιουργεί αρμονία χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το πώς. Πάντα τη νύχτα γράφω. Με επεισόδια από ιδέες για γραφή, επεισόδια φωτός θα έλεγα.

Και πολλές φορές με τα μάτια μισόκλειστα από τη νύστα, σαν να θέλω αυτές τις ιδέες να τις αιχμαλωτίσω, να τις ναρκώσω για λίγο. Τελετουργικά, όπως λέτε, ασυνείδητα… Έχω μια αδυναμία σε ψυχές ανεμισμένες, άλλοτε γειωμένες, που κινούνται σε αντιρομαντικά τοπία, στη γη τους, στον ουρανό τους ή στην κόλασή τους, εν μέσω ελέους και οριακών βιωμάτων».

πηγη: youweekly.gr

Πηγή: true.gr