Είναι ένα από τα απόλυτα… must της ελληνικής «παροικίας» του instagram, καθώς το χιούμορ, ο χαβαλές και οι πληροφορίες για τα μιντιακά θέματα που δίνει σε καθημερινή βάση έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό και θελκτικό μείγμα που δύσκολα μπορεί να του αντισταθεί κανείς.

Αυτό φαίνεται, μάλιστα, και από το γεγονός πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε πάνω από 400.000 followers, οι οποίοι τσέκαραν σε καθημερινή βάση κάθε στόρι και κάθε ποστάρισμα του διαχειριστή του account.

Ο λόγος για την Soula Glamorous, την ιντερνετική περσόνα με το φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια, που κανείς δεν ξέρει (ή, για την ακρίβεια, ελάχιστοι γνωρίζουν…) αν είναι άντρας ή γυναίκα, διάσημος ή μη, άνθρωπος της τηλεόρασης ή κάποιος/κάποια εκτός αυτής.

Σε τελευταία νέα, φαίνεται πως η διαδικτυακή επίθεση στη Σμαράγδα Καρύδη της στοίχισε αρκετά…


Ο πασίγνωστος λογαριασμός μετά από την πρώτη του εξαφάνιση μερικές εβδομάδες πριν, «έπεσε» ξανά λίγες ώρες μετά τον σάλο με την Καρύδη και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο τον «έριξε» το instagram (μια και το να τον απενεργοποίησε η ίδια η Soula Glamorous μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο).

Μένει να μάθουμε στο εγγύς μέλλον το τι ακριβώς συνέβη, καθώς η Soula Glamorous ήταν εύκολα η μεγαλύτερη Ελληνίδα influencer και η «απώλειά» της κάνει τα social media απείρως πιο φτωχά.

Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει…

Πηγή: instanews.gr

Πηγή: true.gr