Το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα την Τετάρτη στο Las Vegas.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη καπνού στο Las Vegas έπεσε θύμα ληστείας από τρείς μασκοφόρους. Ο ένας κρατούσε ανοιχτή την πόρτα με τους δυο συνεργάτες του να μπαίνουν μέσα στο μαγαζί για να αποσπάσουν χρήματα από τον Johnny Nguyen.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αρχικά σαστίζει, όμως, διατηρεί τη ψυχραιμία του και φαίνεται να πιάνει ένα αντικείμενο που είχε δίπλα από την ταμειακή μηχανή.

«Ήμουν ταραγμένος επειδή, προφανώς, έπεφτα θύμα ληστείας», είπε ο Nguyen και συνέχισε: «φοβήθηκα για τη ζωή μου, επειδή φορούσαν φαρδιά ρούχα και ένας από αυτούς μπήκε με μια τσάντα την οποία κρατούσε ανοιχτή, σαν να θέλει να δείξει ότι έχει όπλο».

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι άγνωστοι, αφού ο Nguyen διατήρησε την ψυχραιμία του. Ένας από αυτούς παίρνει το βάζο με τα φιλοδωρήματα και αποχωρεί, ενώ, ο δεύτερος κάνει το λάθος να πηδήξει πίσω από τον πάγκο για να αποσπάσει τις εισπράξεις του μαγαζιού.

Τότε, ο ιδιοκτήτης του επιτίθεται και αρχίζει να τον μαχαιρώνει αρκετές φορές και σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο ληστής πανικοβάλλεται και φωνάζει: «πέθανα, πέθανα».

Oι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή, ενώ, στη συνέχεια ο τραυματισμένος δράστης παρακαλάει τον Nguyen να μην τον αφήσει να πεθάνει.

Αυτός, καλεί την Αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο και παρέλαβε τον έφηβο, όπως αποδείχθηκε, ληστή.

Τελικά συνελήφθη ακόμη ένας έφηβος, ενώ, οι αρχές δεν έχουν βγάλει ακόμη ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο δράστης, παρότι η επίθεση έλαβε χώρα την Τετάρτη.

Πηγή: true.gr