Σοφία Βόσσου: Έξι μήνες μετά και τα πράγματα για την υγεία της φαίνεται να είναι καλύτερα – Δες με ποιον συναντήθηκε!

Ανησυχία είχε προκαλέσει πριν μερικούς μήνες το δημοσίευμα για την υγεία της Σοφίας Βόσσου. Πολλά μάλιστα είχαν ακουστεί για την δύσκολη περιπέτεια που αντιμετωπίζει αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της.

Η κόρη της, Ερασμία, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, είχε δώσει τέλος στις φήμες, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η μητέρα της.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που έχει γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά στην υγεία της, δόξα τω Θεώ. Δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας Βρίσκομαι εγώ κοντά της γιατί λόγω του κορονοϊού είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», είχε δηλώσει η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Η ίδια η Σοφία μάλιστα είχε ανεβάσει στα social media ένα σχετικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζονταν αρκετά καταβεβλημένη και αδυνατισμένη, να μιλά για τις δύσκολες ώρες και την πορεία της υγείας της.

Έκτοτε, έχουν περάσει έξι μήνες και τα πράγματα για τη Σοφία Βόσσου είναι σαφώς καλύτερα. Στα social media μάλιστα κυκλοφόρησε και η νέα της φωτογραφία….

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τη Σοφία Βόσσου.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της.


Έβαψε καιι πάλι στα μαλλιά της.

Και αυτή είναι η νέα της φωτογραφία από τη συνάντησή της με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr