“Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά” σημείωσε η Σμαράγδα Καλημούκου.

Η Σμαράγδα Καλημούκου έδωσε συνέντευξη στο Love it και στον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για τις φωτογραφήσεις της ως plus size μοντέλο και τη συλλογή που έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καλημούκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν 17 χρονών όταν έπαιξα στο σίριαλ και η αλήθεια είναι πως, επειδή είναι πολύ ευαίσθητη αυτή η ηλικία, είναι πάρα πολύ εύκολο να έχεις κάποια έπαρση.

Νομίζω ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να σε κρατάει προσγειωμένο η οικογένεια σου, να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα οπότε εγώ είχα μια οικογένεια που φρόντιζε να το κάνει αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να είμαι συγκρατημένη».

«Πριν από περίπου πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρία που είμαι τώρα για να κάνω τις φωτογραφήσεις.

Δέχθηκα οπότε σιγά σιγά αυτό άρχισε να γίνεται πιο συχνό. Από τον Σεπτέμβρη έχω βγάλει τη δική μου συλλογή και μου αρέσει πάρα πολύ που έχω ξεκινήσει και μπαίνω σε αυτό το κομμάτι».

«Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Από τη στιγμή που έχω καμπύλες, είμαι πιο τζούσι και δεν είμαι αδύνατη, θεωρούμαι plus size» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καλημούκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: true.gr