Πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν προχωρήσεις σε πλαστικές, είτε στο πρόσωπο, είτε στο σώμα, αλλά οι περισσότερες αποφεύγουν να το παραδεχτούν.

Μπορεί να είναι αψεγάδιαστες, αλλά κάποιες διάσημες Ελληνίδες, προκειμένου να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, ξάπλωσανστο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού για να κάνουν μικρές ή μεγάλες αλλαγές πάνω τους.

Ποιες διάσημες Ελληνίδες έχουν κάνει πλαστικές

Κατερίνα Καινούργιου

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Οι φωτογραφίες της από την εφηβική της ηλικία δείχνουν τη διαφορά στη μύτη. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει πως έκανε πλαστική σε ηλικία 17 ετών κρυφά από το μπαμπά της κι αυτός το έμαθε από την τηλεόραση.

Κατερίνα Λέχου

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Αν έχεις δει τη διαφήμιση του 1991, όπου πρωταγωνιστεί η Λέχου, το πιθανότερο είναι να μη την αναγνωρίσεις, αφού εκτός από την ηλικία, έχει αλλάξει και η μύτη της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Είναι κι αυτή από τις διάσημες Ελληνίδες που έχουν πειράξει την εμφάνισή τους, με μικρή τροποποίηση στη μύτη.

Φαίη Σκορδά

Μικρή αλλαγή έχει κάνει η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, δεν παύει να την έχει πειράξει τη μύτη.

Νίκη Κάρτσωνα

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Εμφανής η διαφορά και στην περίπτωση της Νίκης Κάρτσωνα

Ελένη Χατζίδου

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Παρά το γεγονός ότι η πλαστική επέμβαση στην μύτη της ήταν προφανής, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε ότι ούτως ή άλλως δεν είχε κανένα σκοπό να το κρύψει.

Νίνα Λοτσάρη

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Από τα χέρια του πλαστικού έχει περάσει και η Νίνα Λοτσάρη που στα νιάτα της είχε πιο γαμψή μύτη.

Χριστίνα Λαμπίρη

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Η παρουσιάστρια το έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ρινοπλαστική έχει κάνει και η Σταματίνα.

Όλγα Φαρμάκη

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Η Όλγα Φαρμάκη δεν είχε πάντα αυτό το τέλειο στήθος που όλοι βλέπουμε. Αρκετές αλλαγές παρατηρούμε και στο πρόσωπό της και μπορεί πλέον να θεωρεί ότι έχει γίνει καλή δουλειά πάνω της.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Έχει μεγάλες διαφορές σε πρόσωπο και στήθος. Βέβαια για το πρώτο δεν είμαστε σίγουροι, αλλά για το δεύτερο δεν χωράει αμφισβήτηση.

Ελένη Μενεγάκη

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και να θέλει να το κρύψει δε μπορεί. Αρκετά νούμερα προστέθηκαν στο μπούστο της, κάνοντας τρομερή τη διαφορά και την ίδια ακαταμάχητη.

Άννα Βίσση

Μια από τις καλύτερες ελληνικές φωνές δε μπορούσε να πει όχι σε αυτές τις μαγικές αλλαγές. Η διαφορά με το πέρασμα των χρόνων τεράστια.

Χριστίνα Μουστάκα

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, μας έκανε να πιστέψουμε στην αρχή ότι όλα ήταν αγνά, φυσικά και όμορφα…. Πόσο λάθος κάναμε… Το αποτέλεσμα βέβαια εκπληκτικό.

Έλενα Παπαρίζου

Τεράστια διαφορά, τεράστια και η μαγκιά της, καθώς βγαίνει και το λέει χωρίς ντροπή. Τρομερές οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα.

Δούκισσα Νομικού

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Ελεονώρα Μελέτη

Και με το στήθος και χωρίς, έχω την εντύπωση ότι η προσωπικότητα είναι αυτή που σε κερδίζει πάνω της και μετά το υπόλοιπο όμορφο σύνολο.

Έλενα Παπαβασιλείου

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Ένα ολόκληρο πρωινό δε σταμάτησε να μας δείχνει το στήθος της. Είχε πέσει πολύ δουλειά για να δημιουργηθεί και τελικά επήλθε δικαίωση. Έγινε γνωστή και απέκτησε φανατικό κοινό.

Ζέτα Μακρυπούλια

Έκανε και αυτή τις αλλαγές της, δίχως όμως να παρατηρείτε κάτι το τρομακτικό. Λίγα και καλά.

Δήμητρα Ματσούκα

Διάσημες Ελληνίδες πλαστικές

Εμφανίστηκαν χείλη, έγιναν μερικές μικροαλλαγές γενικώς και παρόλο το πέρασμα των χρόνων, παραμένει όμορφη και σέξυ μέχρι και σήμερα.

Δέσποινα Βανδή

Η γλυκιά και χειμαρρώδεις τραγουδίστρια που πρωτογνωρίσαμε, έγινε το ποπ είδωλο της εποχής μας, με το καλογυμνασμένο κορμί και τις όποιες αλλαγές επέφερε ο πλαστικός πάνω της.

Πηγή: true.gr