Με μια διαδικτυακή ανάρτηση το Σάββατο (21/08) ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έκανε λόγο για “απώλεια για το θέατρο” μετά τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε το Σάββατο (21/08) η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Έτσι, ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με μια ανάρτηση στο Facebook έκανε λόγο για «απώλεια για το θέατρο» σε αντίθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.

Χαρακτηριστικά, στη διαδικτυακή ανάρτηση ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγραψε: «Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππιδηδες είναι απώλεια για το θέατρο! Οι Τριανταφυλλόπουλοι είναι!».

Υπενθυμίζεται πως η είδηση του θανάτου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου έγινε γνωστή μέσω διαδικτυακής ανάρτησης του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιος έγραψε στο Facebook: «Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις. Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός που είχε τη στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος. Με τίμησε η φιλία σου, θα σε αγαπώ και θα θυμάμαι πάντα».

Επισημαίνεται πως η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο και αντί στεφάνων στη μνήμη του Κώστα Τριανταφυλόπουλου, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.

Πηγή: tilestwra.gr

Πηγή: true.gr