Με παραμυθοχώρα μοιάζει η μεζονέτα της Σίσσυς Χρηστίδου με το εσωτερικό μπαλκόνι, το τζάκι και το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ζει με τα δύο παιδιά της σε ένα υπέροχο σπίτι, το οποίο στολίστηκε χριστουγεννιάτικα και είναι ακόμα πιο όμορφο, παραπέμποντας σε σελίδες περιοδικού διακοσμησης.

Η παρουσιάστρια που καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό τα πρωινά του Σαββατοκύριακου από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, μάς έδειξε το υπέροχο και άκρως χριστουγεννιάτικο, διακοσμημένο σαλόνι της.

Πιο συγκεκριμένα, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που η Σίσσυ Χρηστίδου έχει επιμεληθεί κυμαίνεται στους τόνους του λευκού, του κόκκινου και του κλασικού πράσινου. Χρώματα που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο τέτοια εποχή και σε βάζουν κατευθείαν σε γιορτινό mood. Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που έχουν επιλεχθεί με μεγάλη προσοχή από την παρουσιάστρια, κλέβουν επίσης την παράσταση. Εάν γίνεις λίγο πιο παρατηρητική, θα εντοπίσεις μία παρέα από πολλές χριστουγεννιάτικες φιγούρες στα δεξιά σου. Η χαρά του παιδιού (και των δυο γιων της Σίσσυς Χρηστίδου).

Τα γιορτινά φωτάκια κυριαρχούν στον χώρο, δημιουργώντας την πιο ρομαντική, χουχουλιάρικη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Η κουρτίνα από φωτάκια στο εσωτερικό μπαλκόνι του πάνω ορόφου, μαζί με τη γιρλάντα που αγκαλιάζει περιμετρικά τα κάγκελα, πάνε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε άλλο επίπεδο. Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου για το γούστο της.

Πηγή : thetoc.gr

Πηγή: true.gr