Δύο χρόνια έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο ύστερα από εννιά χρόνια γάμου.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια – η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μετακομίζει στο Mega – και ο frontman των Onirama να αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν χώρισαν ως γονείς. Από την πρώτη στιγμή, η μοναδική προτεραιότητά τους ήταν οι δυο γιοι τους, ο 13χρονος Φίλιππος – Ραφαήλ και ο 8χρονος Μιχαήλ – Άγγελος, για χάρη των οποίων διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε οι δυο γιοι τους να νιώσουν ότι θα είναι για πάντα οικογένεια. Απόδειξη το γεγονός πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης τους ακολούθησε στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Χαλκιδική και έδωσε το παρών στα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους.

Το περιοδικό HELLO κυκλοφόρησε χθες με αποκλειστικές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στην Βόρεια Ελλάδα. Το πρώην ζευγάρι πέρασε ποιοτικό χρόνο με τα δυο του παιδιά, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω τις άσχημες στιγμές.

Δες τις φωτογραφίες από το περιοδικό HELLO:


Φωτογραφίες: Papadakis Press/Willy Grieser

Πηγή: Τ-life.gr

Πηγή: true.gr