Έχεις δει τη Σίσσυ Χρηστίδου με μαγιό για φέτος χωρίς ρετούς και φίλτρα; Απλά εντυπωσιακή!

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε μετά από σωστή διατροφή που ακολούθησε να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μείνει μισή! Φέτος το καλοκαίρι τη βρίσκει πιο αδύνατη από ποτέ, έχοντας δει τον δείκτη της ζυγαριάς της να μειώνεται αισθητά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα Χαμογέλα στο Open βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής, έχοντας καταφέρει να χάσει 10 ολόκληρα κιλά. «Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό.Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε», δήλωσε πρόσφατα.

Ενώ ξεκαθάρισε πως έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετές δίαιτες, πλέον γνωρίζει τις ανάγκες του οργανισμού της.

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.’Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Εμείς την είδαμε με μαγιό και χωρίς ρετούς και πάθαμε πλάκα.

Πηγή: true.gr