Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει πριν δύο χρόνια στην εκπομπή Direct και τον Τάκη Χατζή για τη Σία Κοσιώνη και είχε αποκαλύψει τη σχέση που έχουν.

Ωστόσο, ο τηλεοπτικός φακός είχε εξασφαλίσει τότε τυχαία μια φωτογραφία της γνωστής δημοσιογράφου, που ήταν ντυμένη νύφη στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Προσπαθώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου», είχε πει η κ. Μπακογιάννη για τη νύφη της.

«Δεν είμαι καμιά Κρουέλα Ντε Βιλ επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να με παρουσιάζετε έτσι. Δε σημαίνει πως εγώ στην κανονική μου ζωή δεν είμαι σύντροφος, μάνα, γιαγιά. Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου. Δεν είμαι παρεμβατική, δε με παίρνει να είμαι. Αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου», πρόσθεσε.

Η μοναδική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με νυφικό στον γάμο της στο Καρπενήσι

Όπως θα δείτε, η Σία Κοσιώνη, ήταν μια ρομαντική νύφη με δαντελένιο νυφικό και πέπλο στο κεφάλι της.

Υπενθυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο.

Ο γάμος τους είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στη Σαντορίνη, ωστόσο αναγκάστηκαν να τον καθυστερήσουν λόγω πένθους από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση έγιναν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Δείτε όσα είχε πει η Ντόρα Μπακογιάννη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: true.gr