Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη μπορεί να «έτρεχε» στις ΗΠΑ για τις εκλογές ωστόσο φαίνεται πως δεν… σταμάτησε να τρέχει και αμά τη επιστροφή της στην Ελλάδα!

Ειδικότερα, επιστρέφοντας στη χώρα μας και στην οικογένειά της, μπήκε στην ελληνική πραγματικότητα που σημαίνει καραντίνα, καθώς από τα ξημερώματα, στις 06.00 του Σαββάτου η χώρα είναι σε lockdown.

Βέβαια, η Σία Κοσιώνη επέλεξε μια πιο έντονη δραστηριότητα για τις πρώτες μέρες το δεύτερου lockdown που δεν είναι άλλη από το τρέξιμο.

«Στείλε 6 και τρέξε, τρέξε, τρέξε. Άδειασε μυαλό, πάρε αναπνοές, δοκίμασε τα όριά σου. Θα μας χρειαστεί. Δυστυχώς», σχολίασε η άνκοργουμαν του ΣΚΑΙ ανεβάζοντας μια selfie από το τρέξιμο που έκανε πρωί πρωί στο κέντρο της Αθήνας, στον «Μεγάλο Περίπατο», με την ίδια εντελώς άβαφη και αμακιγιάριστη να ποζάρει ακομπλεξάριστα στο φακό.


Σία Κοσιώνη: «Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφίες στον άνδρα μου- Εάν είχα το κόκκινο φως, δεν ξέρω αν θα το τολμούσα»
Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Love It, και μίλησε για όλους και για όλα. «Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Από την άλλη δεν φοβόμουν αν μου πάει γιατί το είχα κάνει και παλαιότερα πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν πολύ καιρό, μη σου πω ένα και δύο χρόνια και κάποια στιγμή το έκανα. Δεν ήταν ξέσπασμα.

Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφίες στον άνδρα μου. Του λέω να τα κάνω έτσι. Μου λέει προχώρα. Εάν είχα το κόκκινο φως από τον άνδρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα. Σημασία έχει εγώ να νιώθω καλά. Στο βαθμό που εγώ νιώθω καλά, εκείνος είναι σύμφωνος», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Έχεις νιώσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να εμπλέξουν το κομμάτι της επαγγελματικής σου ιδιότητας με την προσωπική. Είναι η Σία, η κα Κοσιώνη ή η κα Μπακογιάννη;», ρώτησε την παρουσιάστρθα η Ιωάννα Μαλέσκου με την Κοσιώνη να απαντά κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει κάτι να διαχωρίσω. Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους είμαι η κα Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του, για τον μικρό Δήμο είμαι η μανούλα του και ελπίζω όλος του ο κόσμος. Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο εγώ προσδιορίζω τον εαυτό μου. Να σου πω και κάτι; Και ποια είμαι εγώ να το κάνω αυτό; Δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι. Τη δουλειά μου την κάνω καλά».

Πηγή: true.gr