Σασμός: Έντονες καταστάσεις θα βιώσουν οι χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς.

Μετά την κηδεία του Στεφανή στον «Σασμό», αναζωπυρώθηκε η παλιά βεντέτα ανάμεσα στις δυο οικογένειες που πρωταγωνιστούν στη σειρά.

Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί το ποιος είναι ο δολοφόνος, αλλά τα επόμενα επεισόδια φέρνουν ανατροπές, καταιγιστικές εξελίξεις και… πυροβολισμούς.

Ο κύκλος του αίματος που έχει ανοίξει στη σειρά, θα έχει θύμα έναν από τους πιο συμπαθής χαρακτήρες και ο εν λόγω θάνατος θα εξαγριώσει τον άνθρωπο που τον είχε στην καρδιά του αλλά δεν τολμούσε να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν…

Σασμός – Επεισόδιο 13: 23 Σεπτεμβρίου
Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση.

Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως και «φουντώνουν» τα σενάρια…

Σασμός – Επεισόδιο 14: 27 Σεπτεμβρίου
H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί.

Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Σασμός – Επεισόδιο 15: 28 Σεπτεμβρίου
Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια! Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη.

Καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Σασμός – Επεισόδιο 16: 29 Σεπτεμβρίου
Η αλήθεια για το Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος. Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Σασμός – Επεισόδιο 17: 30 Σεπτεμβρίου
Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό…

Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά….

Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

Σασμός: Ο θάνατος που θα εξαγριώσει τον Μαθιό
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epeisodia.gr, όσο προχωρά η σειρά τόσο θα συμβαίνουν μεγάλες ανατροπές. Μια από αυτές, θα είναι ο θάνατος της Βασιλικής. Της χήρας του Στεφανή που αγαπούσε ο ξάδερφός του, Μαθιός. Ο θάνατος της Βασιλικής θα βγάλει τον Μαθιό εκτός εαυτού και θα τον κάνει να ορκιστεί εκδίκηση, γεγονός που θα αγριέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η απώλεια της Βασιλικής θα τον αλλάξει εντελώς και θα δώσει νέο ενδιαφέρον τόσο στον χαρακτήρα του, όσο και στη συνολική συνέχεια της σειράς «Σασμός».

Πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr