Σασμός: Το καλύτερο spoiler έδωσε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Λάλος, δηλαδή ο τηλεοπτικός Μαθιός.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν η σειρά που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν και η απάντησή του παρόλο που δεν ήταν ξεκάθαρη, προμηνύει ότι ναι, αυτό θα
συμβεί!

Και το μόνο σίγουρο είναι ένα, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα πετάξουν από τη χαρά τους

Θα μπορούσες, ας πούμε, να βάλεις όλη τη ζωή σου στο “περίμενε” για μια γυναίκα;

Δυνάμει, ναι. Αλλά νομίζω ότι όλος ο κόσμος θα μπορούσε να το κάνει αυτό.

Εμένα, πάντως, μου φαίνεται εξωπραγματικό αυτό που κάνει ο Μαθιός…

Γι’ αυτό και είναι “ήρωας μυθοπλασίας”.

Και είναι παράξενο το ότι, ενώ όντως είναι δολοφόνος, ο τηλεθεατής αυτό κάπως το παρακάμπτει. Τον συμπαθείς.

Τον συμπαθείς, γιατί ξέρεις ότι αυτό που έκανε, το έκανε για έναν άλλο, υπέρτατο σκοπό. Το έκανε για την αγάπη, τι να πούμε τώρα… Θα μου πεις, στον βωμό της αγάπης, μπορεί κάποιος να σκοτώσει; Βεβαίως και όχι. Όμως η μυθοπλασία είναι αυτή που μας βοηθά να μάθουμε τον εαυτό μας. Η Ανθρωπότητα, πριν ακόμα φτάσει στο Ίντερνετ, είχε πρόσβαση στην πληροφορία και, κατ’ επέκταση, στη γνώση, μέσα από τους μύθους. Ο πιο ανώδυνος και ψυχοθεραπευτικός τρόπος να δεις τι είναι σωστό και τι λάθος, είναι μέσα από τις Τέχνες.

Γι’ αυτό και το έχω ξαναπεί: Νομίζω ότι η μυθοπλασία είναι ό,τι ανώτερο έχει να επιδείξει η Ανθρωπότητα, μέχρι στιγμής. Είναι οι ιστορίες που ακούς από τη γιαγιά σου, από τους γονείς σου, οι ιστορίες που λέγαμε γύρω από τις φωτιές… Επομένως, στην Τέχνη βλέπεις κάποιον να κάνει μια πράξη, για να “ζυγίσεις” κι εσύ τον εαυτό σου, και να πεις “Εγώ θα το έκανα; Εγώ θα το ρίσκαρα;”.…Κι επειδή με ρώτησες: Δεν ξέρω αν θα το έκανα εγώ. Πάντως ο Μαθιός το κάνει.

Ξέρεις αν υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει ο “Σασμός” και δεύτερη σεζόν;

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα. Όμως, πολλές φορές, μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Υπάρχουν σειρές που πήγαιναν πολύ χειρότερα από τον “Σασμό” και πήγαν δεύτερη χρονιά. Δεν ξέρω…, είπε ο Δημήτρης Λάλος στο περιοδικό Plan Be.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr