Η Σάσα Σταμάτη βγαίνει και από πάνω μετά την επίθεση με μπράβους στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Ούτε μισή συγγνώμη για την έφοδο με μπράβους στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου δε ζητά η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα δηλώνει «θιγμένη» και ισχυρίζεται ότι δέχεται «δολοφονία χαρακτήρα».

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έκανε την επίθεση επειδή δήθεν θίχτηκε ως «Αρβανίτισσα και Μανδραία». «Δεν ανέχομαι να υπάρχει οποιαδήποτε «σάτιρα» που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε» σημειώνει, ενώ παραλείπει να κάνει την οποιαδήποτε άμεση αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο απλώς φωτογραφίζει λέγοντας ότι είναι «μυγιάγγιχτη για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλώντας στο avgi.gr σημείωσε ότι η αναφορά που ενόχλησε ήταν «πως εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το «Γκιαούρ- One». Από την πλευρά του αυτόπτης μάρτυρας της παράστασης μιλώντας στο avgi.gr τόνισε ότι η Σάσα Σταμάτη διαμαρτυρήθηκε για σατιρικά σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Έλεγαν συνέχεια ότι ο Μαρινάκης βοηθάει ανθρώπους, ότι ο Μαρινάκης σώζει ανθρώπους και ρωτούσαν τον Ζαραλίκο γιατί δεν λέει τίποτα «για τον φίλο του τον Μελισσανίδη»» διηγήθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο μεταξύ η Σάσα Σταμάτη βάπτιζε τους μπράβους συνοδούς της «φίλους», λέγοντας: «Είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιες φορές και κανένας φίλους μου όπως έγινε χθες».

Όπως έγραψε το πρωί το avgi.gr, η Σάσα Σταμάτη, που είναι από την Μάνδρα, δεν κρύβει τη φιλία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017.

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη:

Πηγή: avgi.gr

Πηγή: true.gr