Σε μια αδιανόητη ενέργεια η Sophia Urista, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Brass Against, ούρησε πάνω σε θαυμαστή, τον οποίο ανέβασε πρώτα στη σκηνή, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας που έδωσε το συγκρότημα στην πόλη Ντεϊτόνα της Φλόριντα.

Η ιδιαίτερα προκλητική αυτή ενέργεια συνέβη περίπου στα μισά της συναυλίας, όταν ξαφνικά η ανερχόμενη ροκ σταρ εκμυστηρεύθηκε στο κοινό ότι είχε ανάγκη να ανακουφιστεί. «Θέλω να ουρήσω και δεν κρατιέμαι μέχρι την τουαλέτα… ας το μετατρέψουμε λοιπόν σε σόου», εμφανίζεται να λέει η Urista στο βίντεο από τη συναυλία που πλέον έχει γίνει viral.

Στη συνέχεια, η 36χρονη ανεβάζει έναν φαν της μπάντας στη σκηνή και του δίνει οδηγίες πώς να ξαπλώσει, προτού τελικά ουρήσει πάνω στο πρόσωπό του τραγουδώντας παράλληλα τη δική της εκδοχή του «Wake Up» των Rage Against the Machine.

Η ενέργεια της 36χρονης προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, τόσο στον αμερικανικό Τύπο όσο και στα social media, ενώ υπήρξε και επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ντεϊτόνα Μπιτς, μια δυσαρεστημένη πολίτης απευθύνθηκε στην σελίδα Facebook του τμήματος για να εκφράσει την αγανάκτηση και την οργή της, και στη συνέχεια της δόθηκαν οδηγίες για να καταγγείλει επίσημα το περιστατικό, κάτι που έκανε. Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, η έρευνα για το συμβάν είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Daytona Beach News-Journal, η προσβολή δημοσίας αιδούς μπορεί να επισύρει ποινή κάθειρξης έως και ενός έτους και πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων, αφού είναι παράνομο για ένα άτομο να εκθέτει τα γεννητικά όργανά του/της σε δημόσιο χώρο, με χυδαίο ή ανάρμοστο τρόπο.

Σημειώνεται, πως οι Brass Against απάντησαν στον σάλο που προκάλεσαν στα social media τα… κατορθώματα της Urista με μια ανάρτηση, επιχειρώντας να υποβαθμίσουν το συμβάν: «Περάσαμε τέλεια εχθές το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό που έκανε δεν ήταν κάτι που περιμέναμε οι υπόλοιποι να κάνει, ούτε είναι κάτι που θα δείτε ξανά στις συναυλίες μας. Σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου εχθές το βράδυ Ντεϊτόνα».

Η Sophia Urista

πηγη: thecaller.gr

Πηγή: true.gr