Γοητευτική κούκλα, γυναίκα κόλαση, η Δανάη Παππά τρελαίνει κόσμο ξανά

Η Δανάη Παππά είναι μια απο τις ηθοποιούς που φέτος μέσα απο την σειρά του Alpha Σασμός, κάνει για ακόμα μια φορά θραύση με τον ρόλο της Θοδώρας η οποία είναι μια γυναίκα δυναμίτης.

Εδώ και χρόνια η εντυπωσιακή ηθοποιός και χορεύτρια Δανάη Παππά έχει δείξει δείγματα του πολύπλευρου ταλέντου της, αφού έχει συμμετάσχει σε μερικές απο τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων και έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εντυπωσιακή και ως χορεύτρια η Δανάη Παππά άφησε για λίγο τον Σασμό και την Κρήτη και πριν απο λίγο καιρό μάγεψε και με τις χορευτικές της ικανότητες και το μουσικό σόου του Star, DWTS αφήνοντας εντυπωσιακές εντυπωσεις.

Η Δανάη είναι μια γυναίκα που λατρεύει τον χορό και τα social media και διαθέτει πολύ δυνατούς λογαριασμούς τόσο στο instagram όσο και στο tik tok, όπου διαρκώς ανεβάζει βίντεο με την ίδια σε απίστευτες χορευτικές δημιουργίες.

Τώρα όμως μια φωτογραφία απο τον λογαριασμό της στο instagram ήταν αρκετή για να προκαλέσει ακόμα μια φορά τον πανικό και τον θαυμασμό των θαυμαστών της, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η εμφάνιση της είναι το κάτι άλλο.

Απολαύστε και εσείς εδώ την Δανάη Παππά, την Θοδώρα απο τον Σασμό σε μια εκθαμβωτική εμφάνιση

Πηγή:tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr