«Είμαι τόσο περήφανος για σένα», έγραψε αρχικά στο μήνυμά του ο παρουσιαστής – Δείτε τα Instagram stories που ανέβασε
Σωρεία αρνητικών σχολίων δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Κυριακής, για την εμφάνισή της ως μητέρα, σε μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η infuencer δημοσίευσε φωτογραφίες της από το Μιλάνο, όπου η ίδια, κατακρίθηκε για τα ρούχα που επιλέγει να εμφανίζεται δημόσια, από τότε που απέκτησε τις κόρες της.

Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να στηρίξουν τη Χριστίνα Μπόμπα, ήταν και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της και τη συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο έγραφε: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια».

«Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ότι θέλεις, να φοράς ότι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.


Στη συνέχεια, ο ίδιος αναδημοσίευσε σχετικά με το θέμα ποστ. «Η μητρότητα δεν έχει dress code», έγραφε στο ένα από τα ποστ.

Πηγή: true.gr