Φωτογραφίες με τις νεοφώτιστες Αριάνα και Φιλίππα δημοσίευσε η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Ματούλα.

Οι δίδυμε κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα βαπτίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι δύο γονείς μοιράστηκαν μέσω Instagram στιγμιότυπα από το μυστήριο και το γλέντι. Η βάφτιση έγινε σε έναν αγαπημένο μέρος του ζευγαριού, τη Μύκονο, ενώ οι νονοί των δύο κοριτσιών ήταν όχι ένας και δύο, αλλά επτά.

Για τη διακόσμηση το ζευγάρι επέλεξε τις ροζ αποχρώσεις, ενώ ιδιαίτερη πινελιά ήταν διακοσμημένες βουκαμβίλιες στην εκκλησία, το candy bar και στα τραπέζια. Λεπτομέρειες σε ροζ χρώμα είχε και το φόρεμα της Χριστίνα Μπόμπας που ήταν σε παραμυθένιο και ρομαντικό στιλ.

Το ζευγάρι δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στην gallery που ακολουθεί, είχαν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο στολισμό, στον μπουφέ, τα γλυκά.

Φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης δημοσίευσε και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Ματούλα. Η γιαγιά έγραψε για τις εγγονές της:

«Εγγονούλες με φώτιση και όνομα !!

Φιλίππα και Αριάνα να είστε ευλογημένες να μας γεμίζετε χαρά !!#baptismwishes#godparentsweloveyou»

Η Ματούλα Τανιμανίδη, όπως και η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα, βοηθάει όσο μορεί το ζευγάρι και πολλές φορές την έχουμε δει να προσέχει τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον λογαριασμό της έχει ευχαριστήσει δημόσια τις δύο γυναίκες που βρίσκονται στη ζωή της για την πολύτιμη βοήθεια που της δίνουν.
Δείτε την γιαγιά Ματούλα αγκαλιά με τις νεοφώτιστες στην gallery που ακολουθεί

Πηγή : mothersblog.gr

Πηγή: true.gr