Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν μοναδικές στιγμές εδώ και λίγες μέρες με τα δίδυμά τους στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία χθες, 3 Ιουλίου να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και προέβη σε αποκαλύψεις για τις δίδυμες κόρες του.

Αρχικά είπε: «Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου» απάντησε στην ερώτηση για το πώς είναι να είσαι μπαμπάς.»!


Όταν ρωτήθηκε αν τα δίδυμά του μοιάζουν μεταξύ τους, ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά. Είναι διζυγωτικά, δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως, είναι κουκλάκια!».

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο!


Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης βγαίνοντας από το μαιευτήριο με τη Χριστίνα είπε συγκινημένος: «Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!»

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr