Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την εμπειρία του όταν τον απείλησαν και φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.
Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τις φανατικές του θαυμάστριες, τις «Ρουβίτσες».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για ένα περιστατικό που έζησε σε ένα φεστιβάλ, όπου οι θαυμάστριες τον αποθέωναν αλλά κάποια αγόρια του πέταξαν πέτρες εκείνος απάντησε:

«Πας πίσω στο 1991, πήγα για μια συναυλία στα Βοτσαλάκια στον Πειραιά, σε ένα φεστιβάλ που έκανε ένα μουσικό κανάλι της εποχής. Πήγα για να προωθήσω τα τραγούδια μου, αφού μόλις είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο. Μόλις άρχισα να τραγουδάω, άρχισαν τα κοριτσάκια μπροστά να ουρλιάζουν, να φωνάζουν κλπ. Άρχισα κι εγώ να τραβάω τα πουκάμισά μου… Άρεσε αυτό που συνέβαινε στους διοργανωτές εκεί και έβαλαν το τραγούδι δεύτερη φορά. Τότε κάποια αγόρια άρχισαν να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε επίσης: «Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο πάρτι και μου έστειλαν μήνυμα ότι «αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια»».

«Μάλλον δεν τους άρεσε ότι τα κορίτσια είχαν αυτή την στάση απέναντι μου. Δεν ήταν και κάτι που βλέπαμε συχνά να συμβαίνει, ούτε κι εγώ το έχω δει. Κι όσο το έβλεπα να συμβαίνει, το απολάμβανα και το προκαλούσα και παραπάνω. Οπότε κάπως έτσι ήταν αυτή η σχέση μίσους και αγάπης που γεννήθηκε», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

πηγη: gazzetta.gr

Πηγή: true.gr