Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος ήταν σήμερα ο καιρός τις πρωινές ώρες στο κεντρικό τμήμα της χώρας, και συγκεκριμένα σε Εύβοια, Ανατολική Μαγνησία και Σποράδες.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και στην Κρήτη, στα κεντρικά και δυτικά του νησιού, αναμένονται καταιγίδες, ενώ από το μεσημέρι και μετά σε Σποράδες και Εύβοια θα εξασθενούν οι βροχές. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά σχεδόν παντού, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά.

Σάκης Αρναούτογλου: Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, στην Αττική θα έχουμε συννεφιά με κάποια πιθανότητα για μπόρες στις ορεινές και βόρειες περιοχές της περιφέρειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει λιακάδα και τα οποία σύννεφα θα εντοπίζονται στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Αύριο, Παρασκευή αναμένονται συννεφιές στα ΝΔ της χώρας και να έχουμε μπόρες και καταιγίδες στη δυτική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 23 βαθμούς. Το Σάββατο αλλάζει το σκηνικό του καιρού με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 25 βαθμούς, ενώ την Κυριακή θα αγγίξει τους 27 βαθμούς.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι ζεστός σε πολλές περιοχές και στα ΒΔ από το βράδυ θα ξεκινήσουν μπόρες. Η θερμοκρασία στους 30 στα κεντρικά και τα νότια.

Πηγή: true.gr