Η Ρούλα (Σταυρούλα) Ρέβη γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1973. Είναι καταξιωμένη φωτογράφος , μητέρα δύο διδύμων και σύζυγος. Έχει δεχτεί κακεντρεχή σχόλια για τα 8 χρόνια διαφοράς με τον σύζυγό της, τους έχουν χρεώσει μέχρι και απιστίες αλλά το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Της: Έπη Τρίμη

Μάλιστα, δείχνουν τον έρωτά τους και τις οικογενειακές στιγμές όντας πολύ ενεργοί στο instagram.

H αντιδραστική εφηβεία
«Πέρασα δύσκολη εφηβεία, είπε η Ρούλα Ρέβη. Κάποια στιγμή τρελάθηκα. Στο σπίτι γινόταν χαμός, είχε ένταση. Δεν γυρνούσα σε ένα ήρεμο σπίτι, έχουμε λεφτά, δεν έχουμε. Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου. Έκανα πολλές τρέλες. Έκανα συνεχώς τα αντίθετα πράγματα που μου έλεγαν.

Όταν πήγαινα το πρωί στη Δευτέρα λυκείου στο σχολείο, το κοιτούσα κι έφευγα, πήγαινα για καφέ. Το σχολείο δεν το τελείωσα, το λέω αυτό για πρώτη φορά. Ήμουν καλή στο σχολείο. Είχα εκείνη τη χρονιά και δύο καθηγήτριες που με πίεζαν, στράβωσα μαζί τους και ήταν κι ένας λόγος να μην πηγαίνω. Αργότερα, το θυμό μου τον έκανα ενέργεια. Είχα ως παιδί ενέργεια. Ήμουν δημοφιλής, αλλά εγώ ζούσα ένα δράμα, δεν ήθελα κανέναν. Μετάνιωσα που δεν τελείωσα το σχολείο. Δεν θεωρώ ότι θα είχα σπουδάσει κάτι άλλο, δεν είχαν και τη δυνατότητα οι γονείς μου. Έχω σκεφτεί να γυρίσω στο σχολείο, ίσως το κάνω κάποια στιγμή».

Υπήρχαν καθημερινά εντάσεις και προβλήματα στο σπίτι
«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν όταν η μητέρα μου ήταν 14 ετών και ο πατέρας μου 19 στο κτελ, είπε σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη. Ερωτεύτηκαν και κλέφτηκαν, τους έψαχναν για να τους βρουν. Οι γονείς μου είχαν προβλήματα, δεν ήταν μαζί μέχρι το τέλος. Η μαμά μου με απέκτησε στα 17 της. Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά. Κατάλαβα ότι είχα μικρούς γονείς, όταν ήμουν στο σχολείο».

Για τον πατέρα της: «Ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, με πολλές δυνατότητες. Δεν ξέρω αν ο γάμος τον πήγε πίσω. Είχε φόντα, ήταν ωραίος τύπος, αλλά το έχανε. Πήγαινε σε μία δουλειά και την άφηνε. Ήταν ένας μποέμ τύπος, δε συμβιβάστηκε ποτέ. Ακόμη και μέχρι πρόσφατα που τον έχασε, δε νομίζω να ωρίμασε ποτέ. Με την αδελφή μου προσπαθήσαμε να τον αναλύσουμε, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν καλή. Του πατέρα μου με τη μητέρα μου δεν ήταν καλή. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Με την αδελφή μου ακούγαμε τα πάντα, το πρόβλημα έμπαινε πάντα στο τραπέζι. Προσπαθούσαμε ή να βρούμε λύση ή να κατηγορήσουμε κάποιον, περισσότερο το μπαμπά μου».

Η μαμά μου προσπαθούσε να κάνει ό, τι μπορεί για να στηρίξει την οικογένεια. Μας στήριξαν πολύ και οι γονείς του πατέρα μου. Για εμένα είναι πιο πολύ γονείς. Υπήρχαν καθημερινά εντάσεις και προβλήματα στο σπίτι. Δε βγάλαμε ποτέ άκρη με τον πατέρα μου. Ήταν πάντα εκεί στο σπίτι, αν και τότε ευχόμουν να φύγει. Τώρα ως μεγάλη κατάλαβα ότι έκανε καλά που ήταν εκεί, ήταν σημαντικό. Με την αδελφή μου ήμουν με το μέρος της μαμάς, ήταν αβοήθητη. Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα ξεχάσω τα οικογενειακά μου προβλήματα».

Θα μας κάνει μήνυση ένα σκουπίδι, ένας παιδεραστής;
Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Απόστολου Τότσικα έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία, εκδηλώνοντας δημόσια την οργή της:

«Έχω θυμώσει από όλα όσα άκουσα προσεκτικά και πιέζοντας την παρόρμηση μου, για να φανώ ώριμη ενήλικας, και να σκεφτώ, να ζυγίσω, γνωρίζοντας από μέσα έναν χώρο εργασίας πολύ καλά. Ανήκω κατά ένα μέρος μου σε αυτόν. Θέλω μόνο κάτι να ρωτήσω εδώ. Πού είναι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που έψαχναν τα σκουπίδια ανθρώπων διάσημων για να ανακαλύψουν μικρές βλακείες και να γεμίσουν τις τηλεοπτικές τους ώρες και τα ηλίθια φύλλα των περιοδικών τους;

Πού είναι οι κρυμμένοι παπαράτσι που δεν άφηναν ζευγάρια να χωρίσουν με την ησυχία τους; Γιατί δεν είναι έξω από το σπίτι του παιδεραστή αφού όλοι γνωρίζουμε το όνομα του; Γιατί δεν κρύβετε κανείς παιδιά μέσα σε αμάξι με τηλεφακό να τον φωτογραφίσει; Γιατί δεν έχουν λεφτά τα κανάλια να πληρώσουν πρόστιμο αν πουν το όνομα του δημόσια; Γιατί δεν ψάχνετε τα δικά του σκουπίδια έξω από το σπίτι του να δούμε τι θα βρούμε; Γιατί δεν πάμε κάτω από το σπίτι του όλοι μαζί να του πετάξουμε παιδικά παιχνίδια στο παράθυρο; Γιατί φοβόμαστε έναν δικηγοράκο που του βάζει λεφτά αυτός στην τράπεζα και δεν φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας; Τι θα μας κάνει; Θα μας κάνει μήνυση ένα σκουπίδι, ένας παιδεραστής;

Είδα τη συνέντευξη του ανθρώπου στην τηλεόραση και θυμήθηκα πως ένοιωθα στα 15 και εγώ πως θα μπορούσε κάποιος να με χειριστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως αυτό το αγόρι που είδα. Ποσό αλήθεια είχαν τα μάτια του, είδατε πιο αληθινό βλέμμα τελευταία; Εγώ όχι είδα 2 μάτια 15 χρόνου στο πρόσωπο ενός 40 χρόνου γιατί το βλέμμα του, ο φόβος του και το τεράστιο γιατί, του φαίνεται ακόμα και σήμερα στα ματάκια του. Γιατί δεν λέμε αυτό το όνομα; Πού είστε δημοσιογράφοι; Εσείς δεν είστε που περιμένατε τον κόσμο έξω από τα σπίτια του για να μας γεμίσετε με ανόητες πληροφορίες; Πηγαίνετε έξω από το σπίτι του, δώστε μας ένα πλάνο και μην πείτε τίποτα άλλο! Εμείς θα καταλάβουμε. Από τα μάτια. Όπως καταλαβαίνουμε τα μάτια ενός παιδιού να είστε σίγουροι πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε και το βλέμμα ενός παιδεραστή ακόμα και από μακριά.

Πηγαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας μια φορά με ουσία βοηθήστε μας. Ας πούμε αυτό το όνομα. Αν το φωνάξουμε όλοι μαζί δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Αυτός να έχει την οργή μας #αισχος».

Η μητρότητα
Η Ρούλα Ρέβη η οποία απέκτησε με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα δύο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και την Ειρήνη Χρυσή και είναι πια πέντε χρονών αποκάλυψε ότι η κοιλιά της δεν είναι πια επίπεδη, όμως πάλεψε, παλεύει και θα παλεύει όχι για να έχει τέλειους κοιλιακούς, αλλά για να νιώθει ότι δεν εγκαταλείπει τον εαυτό της.Η φωτογράφος σχολίασε: «Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε . Ακόμα δεν έχει φύγει η κοιλιά και ούτε με νοιάζει.

Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τελεία η κοιλιά μου ξανά αλλά για να νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό .

Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει !»

Το μαμαδόμετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι
Η Ρούλα Ρέβη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για να δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές στις γυναίκες που είναι μητέρες καθώς όπως σημείωσε η ίδια λαμβάνει πολλές ερωτήσεις από γυναίκες στο Instagram που την ρωτούν πώς είναι η ζωή της με δίδυμα παιδιά.

Η Ρούλα Ρέβη σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram: «Με ρωτάτε συνέχεια αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα παιδιά. Πολλές γυναίκες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω, γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα . Και εγώ λέω πως η ζωή σου δίνει ό,τι μπορείς να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία. Άλλες πάλι γυναίκες μου λένε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται, άλλες πάλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα, άλλες πάλι έχουν βγάλει το μαμαδόμετρο και μας δίνουν οδηγίες λες και τα κάνουμε όλα λάθος. Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα, αυτό λέω εγώ. Πας με γνώμονα την αγάπη και την παρουσία σου. Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να έχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες. Αν εγώ έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγάπη και δόσιμο, αν εσύ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου, αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου; Είναι να είσαι παρούσα, να είσαι εκεί όσο περισσότερο μπορείς φυσικά. Μην βάζεις πρόγραμμα, αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει πρόγραμμα. Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγάπη που θα δώσεις, η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδόμετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι. Δεν μετράμε εδώ ποιος το κάνει καλύτερα και ποια έχει το καλύτερο πρόγραμμα. Εξάλλου πότε αγάπησε κανείς με πρόγραμμα; Ποτέ. Αυτά για τις γυναίκες που με ρωτάνε και στέλνω την αγάπη μου».

Πηγή: true.gr