Μπορεί να μην είναι η πιο «διάσημη»- με την αυστηρή έννοια του όρου- που υπάρχει στα ελληνικά social media, όμως είναι με τεράστια διαφορά η νούμερο 1 instagrammer. Κάθε της ποστάρισμα, κάθε της στόρι γίνεται viral σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ οι φωτό που ανεβάζει όταν έχει διάθεση να… ξεκάνει κόσμο είναι μνημειώδεις και προκαλούν ταραχή σε όλα τ’ αρσενικά.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ιωάννα Τούνη. Η πασίγνωστη influencer δεν σταματά να ενημερώνει το λογαριασμό της στο instagram, κάνοντας συνεχείς διαγωνισμούς, ανεβάζοντας πράγματα για το νέο της μαγαζί, τον πανέμορφο σκύλο της και πολλά-πολλά ακόμα.

Ενίοτε, όμως, φροντίζει να υπενθυμίζει στον κόσμο ότι διαθέτει αναλογίες από εκείνες που τις βλέπεις και πέφτεις ξερός, με το ισχυρό (στα χαρτιά…) φύλο να παθαίνει παράκρουση.

Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν από λίγη ώρα.

Τι έκανε αυτή τη φορά η Ιωάννα, μερικές μόλις ημέρες μετά το τελευταίο της ποστάρισμα-έπος;

Ανέβασε μια φωτογραφία που φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της (και όχι μόνο) μπροστά από έναν δίσκο, καθώς έπιασε δουλειά στο… room service ενός ξενοδοχείου στην Μύκονο.

Το αποτέλεσμα; Χαμός φυσικά, με τις καρδούλες και τα σχόλια θαυμασμού να διαδέχονται το ένα το άλλο. Και, μεταξύ μας, απολύτως δίκαια…

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό ποστάρισμα της

πηγη: dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr