Χαράλαμπος Κοτσώνης: Ο μάγειρας που έγινε γνωστός μέσα από το Master Chef για τις επιδόσεις του αλλά και για το γέλιο που είχε χαρίσει στο κοινό, έχει κάνει ριζική αλλαγή και έχει αφήσει πίσω του για λίγο το κομμάτι της μαγειρικής. Ο νεαρός είχε γίνει viral με τις ατάκες του και έδωσε την πιο πρόσφατή του συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της.

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Ο “εν κουλί” του Master Chef

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef ενώ έγινε viral με την ατάκα του “Εν Κουλί” πάνω σε έναν τσακωμό του, παραχώρησε σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Μίλησε για τις άσχημες καταστάσεις που έζησε όταν βγήκε από το παιχνίδι, καθώς όλοι πίστευαν πως είναι κακός, ενώ αποκάλυψε πως εγκατέλειψε την μαγειρική και σπουδάζει ψυχολογία. Η εξομολόγηση του Χαράλαμπου Κοτσώνη «Η φράση με το «Εν κουλί» παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας, άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή», δήλωσε ο Χαράλαμπρος.

«Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων (δείτε τι κάνει σήμερα και η Ντέμη Γεωργίου).

Η ανακοίνωση για το νέο κύκλο του MasterChef

Το MasterChef αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι που παίζουν στην ελληνική τηλεόραση. Κάθε χρόνο, η συνταγή είναι επιτυχημένη και οι τρεις σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κερδίζουν το τηλεοπτικό κοινό. Τα πράγματα ωστόσο αρχίζουν να περιπλέκονται. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης το μεσημέρι της Κυριακής (12/9) μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει ένα MasterChef All Stars. «Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα…

Πηγή: true.gr