Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά για την απώλεια που την στιγμάτισε!

Στην On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ρϊκα Διαλυνά από το Πόρτο Χέλι όπου και βρίσκεται απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, πρόσφατα η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου γιόρτασε τα γενέθλια της σε ένα ξεχωριστό πάρτι μαζί με καλούς της φίλους.

Μέσα σε όλα, η Ρίκα Διαλυνά αναφέρθηκε από ψυχής στην μεγάλη απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή της μέχρι και σήμερα. Εκείνη των αγαπημένων της γονιών.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έχασα τους γονείς μου διαδοχικά. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου σε ηλικία 60 ετών και εγώ τότε δούλευα στη Γερμανία και μου έδωσαν μόνο 24 ώρες για να έρθω να τον χαιρετήσω. Και όταν επέστρεψα, που με περίμεναν στη Γερμανία, η σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ήταν να είμαι πάνω από 7 φέρετρα και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν από τις σκηνές που έπρεπε να γυρίσω για το ρόλο μου, κοροϊδεύοντας τους νεκρούς. Όταν η μητέρα μου αρρώστησε τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ελλάδα».

«Τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που δεν το ξέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου» εξομολογήθηκε, επίσης, η Ρίκα Διαλυνά.

Πηγή:Zappit.gr

Πηγή: true.gr