Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο, ο θάνατος της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου. Σε ηλικία 39 ετών και με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρά μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)», έγραψε στο μήνυμα της η Αριάδνη που ζήτησε να δημοσιευθεί μετά το θάνατο της.

Η τελευταία επιθυμία της Αριάδνης Γερασιμίδου

Η κηδεία της 39χρονης Αριάδνης Γερασιμίδου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 11:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ροδόπολης. Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι – όπως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που τσάκισε κόκαλα με την ανάρτηση του – θα της πουν «το τελευταίο αντίο».

Να σημειώσουμε πως λίγες μόνο ημέρες μετά το θάνατο της, έγινε γνωστή και η τελευταία της επιθυμία. Συγκεκριμένα, ζήτησε αντί για λουλούδια να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: true.gr