Η Ράνια Θρασκιά είναι γεννημένη στις 12 Ιουνίου του 1974. Υπήρξε παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο. Το 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το Διονύση ενώ τον Δεκέμβριο του 2011 απέκτησαν το δεύτερό τους παιδί.

Της Έπη Τρίμη

Θυμίζουμε πως η Ράνια Θρασκιά πήρε το 2017 διαζύγιο από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της και έκτοτε της έχουν χρεώσει νέα ξεκινήματα ενώ όπως όλοι ξέρουμε οι μόνες σχέσεις που πήραν έκταση από τα ΜΜΕ ήταν η σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον πρώην άντρα της.

Η Ράνια Θρασκιά ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ενώ σήμερα ασχολείται με τη συμβουλευτική και την ψυχική υγεία.


“Ήμουν στο μαιευτήριο και έμαθα ότι το συμβόλαιό μου με το Alter δεν ισχύει πια”
Η Ράνια Θρασκιά είχε πει σχετικά με το δυσάρεστο αυτό γεγονός: “Για να πούμε αλήθειες, με σταμάτησαν από την τηλεόραση. Δε ξέρω αν θα είχα την τόλμη να σταματήσω μόνη μου. Υπήρξε ένα συμβόλαιο που ακυρώθηκε όταν εγώ πήγα να γεννήσω. Ήμουν στο μαιευτήριο και έμαθα ότι το συμβόλαιό μου δεν ισχύει πια. Δεν έχει σημασία τις συνθήκες που έγινε όλο αυτό. Το συμβόλαιο ήταν με το Alter. Με κάποιες διαδικασίες εσωτερικές που είχαν γίνει και δε μπορούσα να ελέγξω γιατί ήμουν στο μαιευτήριο και γεννούσα, ακυρώθηκε ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο”.

“Χρειάστηκα μια πολύ μεγάλη περίοδο για να σηκωθώ από τα πατώματα και να βρω το αληθινό μου χαμόγελο”
“Έχασα τις ισορροπίες μου. Το γεγονός ότι απείχα τηλεοπτικά, αλλά δεν έβγαινα και ως καλεσμένη, ήταν γιατί χρειάστηκα μια πολύ μεγάλη περίοδο για εμένα, να βρω ξανά τις ισορροπίες μου, να σηκωθώ από τα πατώματα, να έχω το αληθινό μου χαμόγελο… Παράλληλα, πρέπει να είσαι όρθιος και δυνατός για να εμπνέεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν και στηρίζονται πάνω σου… Αυτά δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, θέλει πάρα πολλή δουλειά…”, είπε χαρακτηριστικά το 2018 η Ράνια Θρασκιά.

Η δημόσια ανακοίνωση μετά τις έντονες φήμες για την νέα της σχέση το 2019
Μία δημόσια ανακοίνωση είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ράνια Θρασκιά. Συγκεκριμένα, είχε απαντήσει σε όλα τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ξανά ερωτευμένη και να έχει γυρίσει καινούργια σελίδα στη ζωή της.

Η ίδια αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρετε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και πως δεν την ρώτησαν ποτέ για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή έχοντας πει:

“Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που με αφορούν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου. Θεωρώ ότι δεν νομιμοποιείται ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να μοιράζεται ειδήσεις και πληροφορίες για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου ΕΡΗΜΗΝ του. Θεωρώ ότι ο καθένας μας δικαιούται να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δημόσια εικόνα του και τις πληροφορίες που αφορούν στον ιδιωτικό του βίο. Πώς γίνεται να βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα του ένθετου μιας εφημερίδας και δεκάδων ιστοσελίδων αντίστοιχα, με άρθρο που παραθέτει σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή χωρίς προηγουμένως να ερωτηθώ σχετικά; πώς γίνεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζω και να δημοσιεύονται χωρίς την άδεια των εικονιζομένων σε αυτές;

Κάτι τέτοιο δεν συνιστά μόνο παράβαση των νόμων για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά κυρίως παραβίαση της ατομικής ελευθερίας. Βασισμένη στις αξίες μου, την ηθική μου και τις διαμορφωμένες απόψεις που διέπουν τις πράξεις μου, επιλέγω να διατηρώ μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Αυτό το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μου αγνοεί κάθε μέσο, κάθε φορά που χωρίς να ερωτηθώ, μεταφέρει προσωπικές μου πληροφορίες, -εμπλουτισμένες σε κάποιες περιπτώσεις με εικασίες και ανακρίβειες- καταπατώντας νόμους γραμμένους και άγραφους. Και κάθε φορά που συμβαίνει ένας άνθρωπος να παραβιάζει έναν συνάνθρωπό του με οποιονδήποτε τρόπο, με θλίβει βαθιά.».

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση

Προσωπικά, της εύχομαι να είναι ευτυχισμένη με τις επιλογές της, να χαίρεται όσους αγαπά και βεβαίως να βρει τον ένα και μοναδικό πρίγκιπα να τη συντροφεύει με αγάπη και στήριξη.

Πηγή: true.gr