Τι αποφάσισε ο επικεφαλής της εκπομπής.

Το 2021 ήταν σίγουρα μια πολύ περίεργη χρονιά για το «Ράδιο Aρβύλα».

Η επιτυχία στο Open σε νέα ώρα έδωσε τη δυνατότητα στον Αντώνη Κανάκη να διαπραγματευτεί ένα καινούριο συμβόλαιο με καλύτερους όρους φέτος σε νέο κανάλι. Κι ενώ το νέο ξεκίνημα στον ΑΝΤ1 δεν ήταν αυτό που περίμεναν όλοι από άποψη τηλεθέασης μόλις η εκπομπή άρχισε να ρολάρει και να ανεβάζει στροφές στους πίνακες της Nielsen έσκασε η υπόθεση Παναγιωτόπουλου για να τα ανατρέψει όλα.

Όλη αυτή την περίοδο μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου ο Αντώνης Κανάκης δέχεται διάφορες εισηγήσεις. Απ’ το να επιστρέψει με νέα εκπομπή τελειώνοντας επί της ουσίας το Ράδιο Αρβύλα, μέχρι το να βάλει ένα φρέσκο πρόσωπο στην ομάδα προκειμένου να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Παναγιωτόπουλος και οι άσχημοι συνειρμοί που αυτόματα έρχονται στο μυαλό των τηλεθεατών.

Μόνο που ο Αντώνης Κανάκης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dailymedia.com.gr έχει πάρει τις αποφάσεις του. Θεωρεί ότι η στάση που τήρησαν οι 3 μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ήταν τίμια και ειλικρινής και πιστεύει ότι το κοινό θα το καταλάβει αυτό σύντομα.

Δεν θεωρεί επίσης ότι χρειάζεται να βρεθεί αντικαταστάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γι’ αυτό και παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται τελευταία δεν θα υπάρχει άλλη προσθήκη στη σύνθεση του Ράδιο Αρβύλα. Η εκπομπή επιστρέφει μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά τις γιορτές με τη γνωστή σύνθεση και χωρίς καμία άλλη αλλαγή…

Πηγή: true.gr