Ξέσπασε ο Αντώνης Ρέμος για την κατάσταση που περιήλθε με όλα όσα διαδίδονται για τη σεξουαλικότητά του και τα σχόλια πως είναι gay.

Τολμηρός ο δημοσιογράφος που τον ρώτησε… ακόμη πιο τολμηρός, όμως, ο Αντώνης Ρέμος που απάντησε, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε.

Όπως είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Elle», ποτέ δε διαφήμισε την σεξουαλικότητά του. «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς», είπε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε… «Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα τόσο πολύ».

Όσο για το πόσο τον είχε επηρεάσει όλο αυτό ψυχολογικά: «Μέσα σε ένα ενάμιση χρόνο άσπρισαν τα μαλλιά μου. Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή που κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Το όλο θέμα, πάντως, έκανε έξαλλο τότε τον Γιώργο Λιάγκα που γνωρίζει προσωπικά τον τραγουδιστή και που σχολιάζοντας με το πάνελ του τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, είπε: «Μην τρελαθούμε! Δεν πρέπει ο κάθε Ρέμος, επειδή υπάρχει μια ηλίθια φήμη, να βγαίνει και να λέει: Δεν είμαι gay!… Και για μένα μπορεί να το πουν, ξέρω γω! Τι να κάνω τώρα; Δεν είναι όλοι gay! Ο άνθρωπος είναι γυναικάς! Τι να λέμε…».

Πηγή: true.gr