Ο γνωστός ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε την Τετάρτη (7/9) στην εκπομπή «[email protected]» και την Αναστασία Ζαρκά, για τον ρόλο του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πέρασα στο Πολυτεχνείο, αλλά μετά συνέχισα στη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα, εκτός από τα παιδιά μου. Είναι περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και να λένε ακόμη “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένης”, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη σχέση τους ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε: «Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ΄ ότι παρουσιάζεται. Πάντα κρατούσα τη προσωπική μου ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αναπόφευκτα όμως, στα social θα βγεις και μια φωτογραφία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα σου πω ένα αστείο περιστατικό. Μου είχαν πάρει μια συνέντευξη και με ρώτησαν για τη ζωή. Λέω και εγώ ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που με αγαπάει πολύ και πολύ σημαντικό είναι ότι αγαπάει και τα παιδιά μου.

Μετά από τρεις μέρες μου λέει ο δημοσιογράφος ότι βγαίνω πρωτοσέλιδο. Τον ρώτησα τι τίτλο έβαλε και μου λέει, “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου” και του λέω, “αυτό σου είπα; Είπα ότι την αγαπώ σαν άνθρωπο όπως θα έλεγα για έναν φίλο μου, ότι αγαπάει τα παιδιά μου. Για δυο χρόνια γκούγκλαρες το όνομά μου και αντί για τις παραστάσεις έβγαινε τίτλος, “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”.

Όσο για το ενδεχόμενο να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας είπε: «Δε πιστεύω στη διαδικασία του γάμου. Έχω παντρευτεί 5-6 φορές στο θέατρο. Το να πάω σε μια εκκλησία δε μου λέει τίποτα».

Πηγή: true.gr