Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έχουν μια όμορφη και ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια αλλά ο χωρισμός τους ήταν βελούδινος και όπως λέμε πολιτισμένος. Εξάλλου ο διάσημος καλλιτέχνης και η γοητευτική παρουσιάστρια έχουν τον γιο τους Ανδρέα, που θα τους ενώνει για πάντα η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για εκείνον! Ο Ανδρέας που είναι ένας κούκλος, είναι η μεγάλη αγάπη και η προτεραιότητα τους.

Ο Νίκος Καρβέλας, έχει καταφέρει να διατηρεί υπέροχες σχέσεις όχι μόνο με την Άννα Βίσση και με την Αννίτα Πάνια που είναι στενές και αγαπημένες φίλες αλλά και με όλες τις πρώην συντρόφους του. Εδώ και αρκετό καιρό ο Νίκος Καρβέλας είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, o Nίκος Καρβέλας με την αγαπημένη του Έλενα έχει εγκατασταθεί στο σπίτι που διαθέτει η Αννίτα Πάνια στη Καλαμάτα! Ο συνθέτης με τη Έλενα πήγαν στην Καλαμάτα στο σπίτι της Αννίτας για να κάνουν το καλοκαίρι τις διακοπές τους και τους άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισαν νε μείνουν μέχρι… νεωτέρας!


Η Αννίτα χθες στην Καλαμάτα ποζάρει με τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη, έχοντας δίπλα της τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου

Να πούμε πως στο σπίτι της Άννίτας στην Καλαμάτα, έχουν κάνει διακοπές μαζί και η Αννίτα με τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη αλλά και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και την Έλενα Φερεντίνου! Η οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς και ακολουθεί καθαρά το … σουηδικό μοντέλο που οι πρώην με τους νυν όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα αλλά αντιθέτως είναι και φίλοι!


Πηγή: true.gr