«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Πως είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ωστόσο έχουν πέρασε πολλά χρόνια από τότε και ο θείος της Βλαχάκη, γνωστός και ως Τζόνυ, έχει γίνει αγνώριστος.

Το διαδίκτυο αγαπά την ρετρό θεματολογία και αν ισχύει και για σένα αυτό… τότε μάλλον θα θυμάσαι το επικό επεισόδιο από του Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου είχε κάνει την εμφάνιση του ο ”θείος Τζόνι”.

Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θυμάστε τον θείο της Βλαχάκη, Τζόνι, στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», που πουλούσε ναρκωτικά και… θυμαρορίγανη; Ο ίδιος σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, αφού είναι σαν να μην έχει περάσει ποτέ ο χρόνος από πάνω του.

Πως είναι σήμερα θείος Τζόνι από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Βλαχάκη

Ο θείος Τζόνι ήρθε στο σπίτι στο Μαρούσι με μια… περίεργη κόκκινη βαλίτσα, την οποία άφησε με τον φίλο του να βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά βάζοντας σε μπελάδες την Ελένη, διευκρινίζοντας στο τέλος πως δεν ήταν άλλο, παρά το πρωτότυπο αυτό βότανο.

Ο άνθρωπος που τον υποδύθηκε, ο Τζόνι Βαβούρας, είναι σήμερα ουσιαστικά ίδιος με τότε, 23 χρόνια πίσω. Είναι σαφώς πιο αδυνατισμένος, αλλά η εικόνα του ουσιαστικά δεν έχει διαφοροποιηθεί, με τον χρόνο να του έχει φερθεί εξαιρετικά στα 66 του.

Η περιπέτεια υγείας του Τζόνυ από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο ίδιος έκανε πρόσφατα εισαγωγή στα επείγοντα και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική. Με μία ανάρτησή του στα social media, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινική. Είχα χρόνια να περάσω, αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα κάλο ξεσκόνισμα. Μην βιάζεστε. Λέω να μην την κάνω ακόμα» έγραψε αρχικά σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Πηγή: true.gr