Μία ακόμα γλυκιά φωτογραφία δημοσίευσε η Πόπη Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Ξετρελαμένη είναι η Πόπη Τσαπανίδου με τον εγγονό της, Ettore. Ο μικρούλης γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Ολλανδία και η δημοσιογράφος ήταν στο πλευρό της κόρης της και τότε και το διάστημα που ακολούθησε.
Σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου επισκέπτεται την κόρη της, Μαρίνα με κάθε ευκαιρία και προσπαθεί να περνάει με τον εγγονό της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Οι αναρτήσεις με τον μπέμπη είναι συχνές και κάθε φορά η δημοσιογράφος δέχεται καταιγισμό από σχόλια και likes. H ευτυχία δε, είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Μία ακόμα ανάρτηση με τον χαριτωμένο Ettore έκανε η δημοσιογράφος λίγες μέρες πριν. Γιαγιά και εγγονός είναι στο πάτωμα και παίζουν! Ο Ettore στέκεται στα πόδια του πρώτη φορά, ενώ δεν περπατάει ακόμα.

Η Πόπη Τσαπανίδου, κοιτάει τον μικρό μέσα στα μάτια, και είναι φανερό ότι λιώνει! Το αποδεικνύει άλλωστε και ο τρυφερός σχολιασμός που έκανε κάτω από την φωτογραφία:

«Να σας πω τα νέα μου; Μεγάλωσα! Στέκομαι στα πόδια μου. Με βοήθεια, μη φανταστείτε… δεν περπατάω ακόμα! Βαριέμαι. Χώρια που μ’ αρέσει να με πηγαίνουν αγκαλιά ή στο καρότσι. Σκάω όμως κάτι πλατιά χαμόγελα, που τους κάνουν όλους να χαίρονται και να μου λένε «μπράβο Έττορε!»

Μετά μ αγκαλιάζουν, με φιλάνε και με κουτσουκεύουν και νοιώθω βασιλιάς! Κάνω παλαμάκια και κουπεπε. Έτσι άκουσα πως τα λένε και ξαναχαίρονται όλοι γύρω μου. Και δώστου πάλι φιλιά και αγκαλιές και μπράβο. Με κατσιασανε πια!

Αλλά δεν τους κακιώνω… Γιατί μου δίνουν τα παιγνίδια μου όταν τα πετώ κάτω και τα ξαναζητώ. Και έτσι μαθαίνω πως όταν διεκδικείς κάτι, το κερδίζεις. Με κοιτάνε με αγάπη και μαθαίνω πως είμαι αποδεκτός και καλοδεχούμενος στον κόσμο αυτό. Είναι όλοι ήρεμοι στο σπίτι.

Συζητάνε χωρίς ένταση και φωνές. Και έτσι μαθαίνω πως οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν σύνδεση και επικοινωνία. Ενδιαφέρον και αποδοχή.

Α! Δεν σας είπα και το καλύτερο… Ήρθε πάλι η γιαγιά μου. Την καταλαβαίνω! Πως να ζήσει χωρίς εμένα. Αφού είμαι ένας γλύκας. Φιλιά πολλά κόσμε!»

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι ξεκάθαρο ότι το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ και αλληλοεπιδρά πολύ πιο έντονα με το περιβάλλον γύρω του και όσους συναναστρέφεται.

Η Μαρίνα Μανωλαράκη, κόρη της Πόπης Τσαπανίδου και μαμά του μικρού Ettore, δεν δημοσιεύει τόσο συχνά φωτογραφίες του γιου της, σε αντίθεση με την ευτυχισμένη γιαγιά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Πόπη Τσαπανίδου με τον Ettore στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή: true.gr