Ήταν στα μέσα της δεύτερης καραντίνας το Μάρτιο του 2021 όταν ένα βίντεο από ομαδικό με μία φοιτήτρια και τρεις άνδρες έκανε το γύρο του ίντερνετ και ξεκίνησε από την Πάτρα!

Ήταν το απόλυτο viral video της καραντινας!

Από το κορωνοπάρτυ στο σπίτι για τριολέ και βάλε για την εικοσάχρονη φοιτήτρια και απο εκεί από κινητό σε κινητό!

Το ιστορικό της συνεύρεσης

Η παρέα των φοιτητών διασκέδαζε σε παράνομο κορωνοπάρτι όταν η φοιτήτρια με τα ποτάκια άρχισε και γινόταν όλο και πιο πpoΚλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας Και φυσικά ανταποκρινόταν σε κάθε «poζ» υπονοούμενο.

Και όταν ένας από την παρέα της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα …πήγαινε και με τους τρεις συμφοιτητές της μαζί, εκείνη όχι απλώς δέχθηκε το στοίχημα αλλά ζήτησε να πάρει τα χρήματα προκαταβολικά.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε η ίδια μιλάει στην κάμερα με ύφος πρωταγωνίστριας που έχει γράψει πολλά καρέ στη ζωή της και κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ίδια ζήτησε και τη βιντεοσκόπηση!

Λογικά της άρεσε και το έκανε επάγγελμα αφού δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες.

Την ώρα λοιπόν που ο κόσμος αναζητά το viral video με Ανχελίτα και Παναγιώτη του Big Brother η φοιτήτρια χτύπησε ξανά με μειωμένο παρεάκι βέβαια αυτή τη φορά αφού στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε είναι μόλις τρεις στο σύνολο!

Στο νέο βίντεο όμως δεν είναι η φοιτήτρια με δύο συμφοιτητές της αντί για τρεις που ήταν στο πρώτο αλλά με έναν συμφοιτητή και μία συμφοιτήτριά!

Δεν μπορείς να πεις έχει μεγάλο ρεπερτόριο το Μαράκι και σίγουρα πάει για μεγάλη καριέρα!

Για το κατοστάρικο δεν ξέρουμε, μπορεί να ήτανε και promo για νέα στοιχήματα και challenges από δω και πέρα

Πηγή: koolnews.gr

Πηγή: true.gr