Την οργή των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) ξεσήκωσε η ανάρτηση του γνωστού τραγουδοποιού Παντελή Θαλασσινού, για «φυσιολογικό ορό» που δήθεν χορήγησαν στους πολιτικούς αντί του κανονικού εμβολίου κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών οι νοσηλευτές.
«Θα κινηθούμε νομικά. Τέτοιες απόψεις θίγουν την επαγγελματική ευσυνειδησία μας», αναφέρει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Απαίσιες απόψεις διακινούνται για τους χθεσινούς εμβολιασμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι οι «ψεκασμένες απόψεις» δεν επιτρέπονται:

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία με απόλυτη επιτυχία. Οι ψεκασμένες απόψεις που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θίγουν τη τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας που εμβολίασαν τους Πολιτικούς και Πολιτειακούς παράγοντες , θίγουν επίσης και όσους συναδέλφους εμβολιάστηκαν. Ξαφνικά από ήρωες γίναμε απατεώνες. Αντί για εμβόλια κάνουμε φυσιολογικό ορό. Ντροπή να διακινούνται τέτοιες απαίσιες απόψεις», τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Η ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού
Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση στο Facebook του Παντελή Θαλασσινού προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων στα νοσοκομεία, δήλωνε την αμφιβολία του τραγουδιστή για το εμβόλιο που χορηγήθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, και τον Σωτήρη Τσιόδρα, αν θα μπορούσε να είναι … φυσιολογικός ορός. Η ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ο ίδιος αναγκάστηκε αργότερα να ανασκευάσει..

Στην ανάρτηση του ο Παντελής Θαλασσινός ανέφερε: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

ΠΟΕΔΗΝ: «Οι αρνητές των εμβολίων βλέπουν ότι χάνουν έδαφος…»
«Στη πραγματικότητα οι αρνητές των εμβολίων βλέπουν να χάνουν έδαφος και άρχισαν τον πόλεμο λάσπης. Χθες μαζί με τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες εμβολιάστηκαν 60 συνάδελφοι στο Σωτηρία, 50 στο Αττικό και 45 στον Ευαγγελισμό. Όλοι χαίρουν άκρας υγείας. Προς θλίψη των αρνητών….», σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Πηγή: true.gr