Την απόλυτη διαφήμιση του περήφανου πατέρα τους αποτελούν δυο αδερφές, η Charm και η Brittani Nicole, από την Καλιφόρνια.

Πρόκειται για την Charm και Brittani Nicole, τις οποίες υιοθέτησε ο διάσημος πλαστικός χειρούργος των celebrities, Dr Michael Niccole και αποφάσισε να εξασκήσει την τέχνη του πάνω τους.

Οι νεαρές από το Orange County της California έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις μεγέθυνσης μπούστου και άλλες μικροεπεμβάσεις.

Η 25χρονη Brittani υπεβλήθη σε επέμβαση στο μπούστο όταν έκλεισε τα 18 της. Ο Δόκτωρ «Μεταμόρφωση» της χάρισε για την ενηλικίωση της μπούστο μεγαλύτερο κατά δύο νούμερα.

Τρία χρόνια αργότερα, η Brittani υπεβλήθη και σε ρινοπλαστική σαν δώρο για τα 21α γενέθλια της αυτή τη φορά.

Φέτος, αποφάσισε και εκείνη να αυξήσει κατά λίγο το μπούστο της. (Από 32B πήγε σε 32C). «Το να κάνεις πλαστική επέμβαση και να σε αναλαμβάνει ο πατέρας σου είναι φυσιολογικό, όχι μόνο επειδή είναι ο πατέρας μου, αλλά επειδή είναι και ο καλύτερος στο επάγγελμα του», λέει η ίδια.

Περίεργο είναι επίσης το γεγονός, ότι η Charm, ανέβηκε στο χειρουργικό τραπέζι του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών, για να της αναπλάσει τον αφαλό.

«Οι πλαστικές επεμβάσεις στην California είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο. Μετά την προσθετική στο μπούστο μου, οι φίλοι μου με κοιτάνε με άλλο μάτι» αναφέρει η ίδια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail βέβαια, οι επεμβάσεις δε σταματούν εδώ. Σε τακτά διαστήματα, ο Dr τις «αναζωογονεί» με Botox στο πρόσωπο αλλά και στις μασχάλες (για να μη ιδρώνουν).

Οι νεαρές διαφημίζουν τις ικανότητες του πατέρα τους και παρότι δέχονται έντονες κριτικές, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η πελατεία του Michael Niccole αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ το ενδιαφερόμενο κοινό γίνεται ολοένα και πιο νεανικό.

Η γυναίκα πάντως του πλαστικού χειρουργού είναι τελείως αντίθετη με την απόφαση του άντρα της.

Πηγή: true.gr