Δούκισσα Νομικού: Παραιτήθηκε οικειοθελώς από το πρωινό

Ούτε μια εβδομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει η συνεργασία μεταξύ Δούκισσας Νομικού και Λιάγκα, και αυτό γιατί υπάρχουν προβλήματα σεβασμού όπως ειπώθηκε.

Έχει περάσει μια βδομάδα από τότε, που η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε και επίσημα από το «Πρωινό», με την παρουσιάστρια να αφήνει… μπηχτές περί σεβασμού.

Πήρε θέση η Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη αντίδραση της μόλις έμαθε την αντικαταστάτριά της στο «Πρωινό»

Και ενώ είναι πολλές οι φήμες γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον, ακόμα περισσότερες είναι οι φήμες γύρω από την γυναίκα που θα πάρει τη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γυναίκα αυτή δε θα είναι άλλη από τη Φελίσια Λαπάτη. Η παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί ξανά τηλεοπτικά μιας και συμμετείχε στις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού μετά της δημοσιεύματα για το Πρωινό

Μπορεί η Φελίσια να αναλάβει επί της ουσίας το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, ωστόσο η σύγκριση με τη Δούκισσα θα είναι αναπόφευκτη.

Την ώρα λοιπόν που οι τηλεοπτικές εξελίξεις έχουν πάρει φωτιά, η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιστρέψει στη δουλειά που έκανε πριν αναλάβει το Πρωινό. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Παρίσι και πριν από μερικές ώρες συναντήθηκε με την Έβα Λονγκόρια.

Πηγή: true.gr