Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πανέμορφη Αστυπάλαια απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Πηνελόπη Πλάκα.

Η όμορφη ηθοποιός λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στο χωριό του Πλάτανου για τα γυρίσματα της νέας σεζόν, φορτίζει μπαταρίες, ηρεμεί και απολαμβάνει τις βουτιές της αλλά και το καλό φαγητό του νησιού.

Η Πηνελόπη πόζαρε με το υπέροχο γαλάζιο μπικίνι της ενώ τα stories της αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στις διακοπές της.

«+2 κιλά», έγραψε η ίδια και το έριξε στο κολύμπι μήπως και «ξεφουσκώσει» όπως σημείωσε.

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η ηθοποιός διαθέτει την απόλυτη μεσογειακή σιλουέτα.

Δες φωτογραφίες

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πανέμορφη Αστυπάλαια απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Πηνελόπη Πλάκα.

Η Πηνελόπη πόζαρε με το υπέροχο γαλάζιο μπικίνι της ενώ τα stories της αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στις διακοπές της

«+2 κιλά», έγραψε η ίδια

και το έριξε στο κολύμπι μήπως και «ξεφουσκώσει» όπως σημείωσε

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η ηθοποιός διαθέτει την απόλυτη μεσογειακή σιλουέτα

Κατά το παρελθόν η ίδια είχε αποκαλύψει πως ακολουθούσε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και είχε χάσει δέκα κιλά. Για την Πηνελόπη ωστόσο σημασία δεν έχει αυτό αφού έχει πει: «Γιατί να σας πω την αλήθεια προτιμώ να τρώω ότι θέλω και να μπαίνω στο μίντιουμ, παρά να λιμοκτονώ ή να στερούμαι και να λέω ότι μπαίνω στο σμολ. Ε? (και εδώ ρουφάω την κοιλιά μου γιατί μπορώ)».

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι αδύνατη. Είμαι μια μεσογειακή γυναίκα και δεν θα βάλω τον εαυτό μου σε διαδικασία πείνας για να φαίνομαι στον φακό πιο λεπτή. Μου αρέσουν οι καμπύλες μου! Και δεν σου κρύβω ότι δέχτηκα σχόλια για τη συγκεκριμένη σκηνή. Μου έλεγαν: «Πω πω, πάχυνες». Μα γιατί να πρέπει να είμαι ανορεκτική, κοκαλιάρα; Εγώ αγαπώ το σώμα μου έτσι όπως είναι και θεωρώ ότι όλα τα κορίτσια πρέπει να κάνουν το ίδιο και να έχουν αυτοπεποίθηση», έχει πει σε συνέντευξή της.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr